Ελένη: Το μήνυμα όλο νόημα για την αποχώρησή της από τον ALPHA

Πλησιάζει η τελευταία της εκπομπή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη: Το μήνυμα όλο νόημα για την αποχώρησή της από τον ALPHA

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να στείλει ένα μήνυμα όλο νόημα στους τηλεθεατές της, λίγο πριν αποχωρήσει από τον ALPHA και αφήσει πίσω της μία καριέρα γεμάτη επιτυχίες στην ελληνική τηλεόραση.

Στις 21 Μαϊού, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό, τη μεγάλη της απόφαση να αφήσει πίσω της την ελληνική τηλεόραση.

«Αυτό που θέλω να ξέρετε και το είχα βάλει στο μυαλό μου πως θα σας το πω στη γιορτή μου. Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν. Σας το λέω σήμερα. Δε θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που είναι απλά», ήταν τα λόγια με τα οποία είχε αποφασίσει να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της.

Από τη μεριά της, και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη. Δείτε εδώ όλα όσα είπε για την παρουσιάστρια.

Έκτοτε, η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει δείξει μία χαλαρότητα και μία ανεμελιά στην εκπομπή της. Ανακουφισμένη μετά την ανακοίνωσή της, η Ελένη Μενεγάκη ξεκαθάρισε πως πλέον για εκείνη ο χρόνος κυλάει διαφορετικά.

Αυτό ήταν το μήνυμα όλο νόημα που έστειλε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της

«Δυνάμωσε τη μουσική μέχρι να βγάλω την τηλεθεάτρια, δεν βιαζόμαστε! Ο χρόνος κυλάει αλλιώς… τώρα πια κυλάει αλλιώς…»!

Ελένη Μενεγάκη αποχώρηση

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για το ταξίδι της στην Αμερική

H Ελένη Μενεγάκη έκανε μια αποκάλυψη on air για το ταξίδι στην Αμερική. «Μου αρέσει κι εγώ, μέσα στα προγράμματά μου που είμαι τόσο πολύ προγραμματισμένη και δεν μου φαίνεται» είπε η παρουσιάστρια.

Πριν από λίγες μέρες αποκάλυψε ότι το ταξίδι της στην Αμερική τον Οκτώβρη λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας αναβλήθηκε και σήμερα έδωσε κάποιες λεπτομέρειες.

H Ελένη Μενεγάκη είχε πει πριν λίγες μέρες στον αέρα της εκπομπής της: «Μου αρέσει κι εγώ, μέσα στα προγράμματά μου που είμαι τόσο πολύ προγραμματισμένη και δεν μου φαίνεται, ένα χρόνο πριν τα κλείσαμε, τα πληρώσαμε, τα τσεκάραμε… και πάνε. Δεν πειράζει. Δεν θα είναι φέτος τον Σεπτέμβρη, δεν πειράζει μωρέ, θα είναι κάποια στιγμή…»

undefined

Η παρουσιάστρια θα ταξίδευε στην Αμερική με αφορμή τις σπουδές του μεγάλου της γιου, Άγγελου Λάτσιου και είχε φτιάξει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα για τις μέρες που θα έμενε εκεί.. Θα πήγαινε σε συγκεκριμένα μέρη και θα ήθελε να δει κάποιες συναυλίες με τον άντρα της, Μάκη Παντζόπουλο. Να υπενθυμίσουμε πως το τριήμερο το ζευγάρι πήγε Άνδρο εκεί και κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με... καυτά σορτσάκια! Δείτε τα στιγμιότυπα εδώ

Η Ελένη τόνισε ότι θα ήθελε να δει την Μπιγιόνσε και τη Σελίν σε συναυλίες τους.