Ματέο Παντζόπουλος: Φωτογράφισε την Ελένη Μενεγάκη με καυτό σορτσάκι σαν μοντέλο της Vogue

Μαγευτικό στιγμιότυπο σε ειδυλλιακό τοπίο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ματέο Παντζόπουλος: Φωτογράφισε την Ελένη Μενεγάκη με καυτό σορτσάκι σαν μοντέλο της Vogue

Με αέρα μοντέλου της Vogue πόζαρε η Ελένη Μενεγάκη στον φωτογραφικό φακό του συντρόφου της, Ματέου Παντζόπουλου, σε ένα μαγευτικό σημείο της Άνδρου και το καυτό της σορτσάκι έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η παρουσιάστρια μαζί με την οικογένειά της έφυγε για το τριήμερο στο αγαπημένο της νησί κι όντας πλέον μια άκρως ενεργή χρήστης των social media μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα από τις διακοπές της αυτές με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι γεγονός πως έχει χάσει αρκετά κιλά εδώ και καιρό με αυτή την συγκεκριμένη διατροφή και πλέον τα σορτσάκια και τα κολλητά μπλουζάκια στην καθημερινότητά της έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι.

Αυτή είναι η φωτογραφία που τράβηξε ο Ματέο Παντζόπουλος την Ελένη Μενεγάκη

Με ένα απλό καυτό σορτσάκι κι ένα ολόσωμο μαγιό η Ελένη Μενεγάκη φαινόταν να κοιτάζει αμέριμνη το τοπίο την ώρα που ο Ματέο Παντζόπουλος απαθανάτιζε την στιγμή.

Εννοείται πως η φωτογραφία αυτή σε δευτερόλεπτα γέμισε likes και σχόλια από τους ακόλουθούς της που εύχονταν στο ζευγάρι να περάσει ήρεμα και όμορφα τις ημέρες του στο νησί.

Ελένη Μενεγάκη διακοπές με Ματέο Παντζόπουλο

Από εδώ και πέρα η Ελένη Μενεγάκη θα περνάει τέτοιες στιγμές, χαλαρές, με την οικογένειά της και τους ανθρώπους που αγαπά αφού αποφάσισε να αποσυρθεί από την τηλεόραση τουλάχιστον για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη από τις διακοπές της με τον Ματέο Παντζόπουλο

Πριν από την φωτογραφία που είδατε παραπάνω, η παρουσιάστρια του ALPHA είχε δημοσιεύσει ακόμα ένα στιγμιότυπο στο οποίο πάλι πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του συντρόφου της, Ματέο.

Σε αυτή την φωτογραφία βρίσκεται σε ένα σημείο του ξενοδοχείου που το ζευγάρι κατέχει στην Άνδρο.