Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά για την πρόταση του ALPHA - «Η Ελένη είναι μία»

Όλα όσα είπε για τη νέα της εκπομπή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά για την πρόταση του ALPHA - «Η Ελένη είναι μία»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη και μεταξύ άλλων θέλησε να απαντήσει στα όσα λέγονται για την πρόταση που δέχθηκε από τον ALPHA, ξεκαθαρίζοντας πως η Ελένη Μενεγάκη είναι μία και δεν ήρθε για να πάρει τη θέση της.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που το δημοφιλές μοντέλο έκανε γνωστό πως δεν πρόκειται να συνεχίσει στη θέση του κριτή στο GNTM, έγινε πολύς λόγος σχετικά με το αν θα τη δούμε σε κάποια άλλη εκπομπή στην τηλεόραση.

Τελικά, τα αποκαλυπτήρια έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα, όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε γνωστό πως θα έχει τη δική της εκπομπή στον ALPHA, η οποία θα τοποθετηθεί στο κενό που δημιουργήθηκε από την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη.

Η ίδια μίλησε στην Espresso και δε δίστασε να τα αποκαλύψει όλα! Δείτε εδώ και το ποσό που θα παίρνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από τον ALPHA!

Αυτά είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την πρόταση που δέχθηκε από τον ALPHA

Ηλιάνα, ήρθε η ώρα… Τι μας ετοιμάζεις;

Ναι, ήρθε. Σας ετοιμάζω κέφι, μπρίο, τσαχπινιά. Δεν ξέρω να σας πω τον τίτλο της εκπομπής μου ή αν θα είμαι στην πρωινή ή τη μεσημεριανή ζώνη. Είμαστε σε πρώιμο στάδιο και κάνουμε τις πρώτες συναντήσεις, για να βρούμε τα θέματα της εκπομπής, αλλά και τους συνεργάτες, με τους οποίους θα δουλέψουμε, ώστε να κολλήσουμε όλοι ωραία μαζί και να δώσουμε μια χαρούμενη παραγωγή. Η εκπομπή θα είναι ολοζώντανη, θα…. σπαρταράει, που λέμε…

Τελικά, το «GNTM» ήταν το εφαλτήριο για εσένα…

Ναι, το «GNTM» ήταν δώρο Θεού για μένα. Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων στο Star, ευχαριστώ πολύ όλη την παραγωγή για την ευκαιρία που μου έδωσαν, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν είχα καμία σχέση με την τηλεόραση παρά μόνο με τη μόδα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπομπή

Πώς έγινε η πρόταση από τον Alpha;

Έγιναν πολλές προτάσεις, από τον Σκάι, το Mega, αλλά τελικά με κέρδισε ο Alpha. Είναι πολύ όμορφο για έναν νέο άνθρωπο να τον θέλουν τα κανάλια. Σημαντικά στελέχη στον χώρο που γνωρίζουν την αγορά είδαν ότι η τηλεόραση θέλει μια αλλαγή, νέα πρόσωπα για να επενδύσουν και είναι υπέροχο ότι είμαι μέρος αυτής της αλλαγής.

Είσαι έτοιμη για να ηγηθείς ενός ζωντανού προγράμματος; Μέχρι πρότινος ήσουν μέλος μιας κριτικής επιτροπής. Πολλοί θα πουν «να, η αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη», όταν θα σε δουν στη μεσημεριανή ζώνη.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία! Από τη στιγμή που αποφάσισε να φύγει από τον Alpha, η ζώνη θα έμενε κενή και το κανάλι κάτι έπρεπε να κάνει. Δεν σημαίνει ότι εγώ πήγα να πάρω τη δουλειά κάποιου άλλου. Η κυρία Μενεγάκη ήθελε να ξεκουραστεί. Η γυναίκα αυτή…