Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ελένη: Μια ημέρα πριν φύγει από τον ALPHA έκανε αυτή την ανάρτηση

Δεν το περίμενε κανείς

Ελένη: Μια ημέρα πριν φύγει από τον ALPHA έκανε αυτή την ανάρτηση
News 30.06.2020 09:22
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Τον χρόνο αντίστροφα φαίνεται πως μετράει η Ελένη Μενεγάκη. Σε μια ημέρα από σήμερα θα πέσει αυλαία για εκείνη στον ALPHA μετά από 15 χρόνια και... θέλησε να το μοιραστεί με μια της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

1 Ιουλίου θα είναι η τελευταία ημέρα της Ελένης στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA και μάλιστα όπως σας έχουμε αποκαλύψει μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ της έχουν προετοιμάσει μια έκπληξη - δείτε εδώ τι.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη μια ημέρα πριν φύγει από τον ALPHA

«Δυο μέρες μόνο… που έλεγε και το τραγούδι!».

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη μια μέρα πριν φύγει από τον ALPHA

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε την πιο έξυπνη κίνηση μετά το τέλος της από τον ALPHA- Αποκλειστικό

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να αποφάσισε να τελειώσει την συνεργασία της με τον ALPHA μετά από 15 χρόνια και με την τηλεόραση γενικά, μέχρι στιγμής, αλλά... είναι πολύ έξυπνη γυναίκα και πολύ δουλευταρού για να αποκόψει τον εαυτό της έτσι και απλά να πάει στην Άνδρο με τον Ματέο Παντζόπουλο και την οικογένειά της.

Σύμφωνα με πολύ έγκυρες πληροφορίες μου η Ελένη Μενεγάκη δεν θα σταματήσει να βγάζει ένα στάνταρ εισόδημα τον μήνα, και μάλιστα αρκετά υψηλό αφού έχει κλείσει ένα πολύ καλό deal.

Ποια η κίνηση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος της από τον ALPHA

Όπως μου μετέφερε η πηγή μου, λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να σταματήσει να προβάλλεται στην τηλεόραση αλλά θα συνεχίσει να "πουλάει" την εικόνα της μέσα από τα social media, το Facebook και το instagram. Η παρουσιάστρια ξέρει πόσο μεγάλη επιρροή έχει στο κοινό και γι αυτό δεν θα πάψει ακόμα και μετά το τέλος της από τον ALPHA να κάνει καμπάνιες και διαφημιστικά μέσα από τα προσωπικά της προφίλ, έτσι ώστε να μην σταματήσει να έχει και έσοδα.

Σύμφωνα, επίσης, με την ίδια πηγή η Ελένη "χρεώνει" ένα της post από 5.000 ευρώ έως και 7.000 ευρώ. Μιλάμε για την Ελένη Μενεγάκη άλλωστε....

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ράκος συναισθηματικά η Ελένη Μενεγάκη - Η αποκάλυψη για την "εφιαλτική" Παρασκευή

Ελένη: Τα μηνύματα που δέχεται αχάραγα στο κινητό της - «Σας λέω κάθε ημέρα ότι...»

Share