Έξαλλος ο Τομ Χανκς λόγω κορωνοϊού - «Μην είστε μ...»

Τι συνέβη;

Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό στις αρχές Μαρτίου όσο ήταν στην Αυστραλία. Έκτοτε ανέρρωσαν πλήρως και συνεχίζουν να παραμένουν σε απομόνωση στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες μετά την επιστροφή τους. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει έξαλλος, ο ηθοποιός.

«Υπάρχουν μόνο τρία πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να φτάσουμε στο αύριο: Να φοράμε μάσκα, να διατηρούμε τις κοινωνικές αποστάσεις και να πλένουμε τα χέρια μας» δήλωσε ο Τομ Χανκς σε συνέντευξη Τύπου για την προώθηση της επερχόμενης ταινίας του «Greyhouse» που θα κάνει ντεμπούτο στο Apple TV+ στις 10 Ιουλίου.

Expand player

Ο ηθοποιός έκανε το σχόλιό του κατά την διάρκεια της συζήτησης σχετικά με τους θεματικούς παραλληλισμούς με το τι υπομένουν οι χαρακτήρες στην ταινία του και τι αντιμετωπίζει ο κόσμος αυτή την περίοδο εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. «Αυτά τα πράγματα είναι τόσο απλά, τόσο εύκολα, όποιος δεν μπορεί να κάνει αυτά τα τρία πολύ βασικά πράγματα – τότε ντροπή του» πρόσθεσε. «Μην είστε μ@@@, ξεπεράστε το, κάντε αυτό που σας αναλογεί. Είναι πολύ βασικό. Εάν οδηγείς ένα αυτοκίνητο, δεν πρέπει νατρέχεις πάρα πολύ, χρησιμοποιείς το φλας και αποφεύγεις να χτυπήσεις πεζούς. Ω Θεέ μου, είναι κοινή λογική». Ωστόσο εκτός από τον ιο πριν λίγο καιρό και το πένθος "χτύπησε" την οικογένεια του ηθοποιού

Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον: Δεν φαντάζεστε τι βρήκαν οι ειδικοί στο αίμα τους μετά τον κορωνοϊό

Δεν φαντάζεστε τι βρήκαν οι ειδικοί στο αίμα του Τομ Χάνκς και της Ρίτα Γουίλσον μετά τον κορωνοϊό. Το διάσημο ζευγάρι θα δώσει πλάσμα καθώς διαπιστώθηκε ότι φέρουν αντισώματα για τον ιο που νόσησαν πριν καιρό.

Το αίμα τους θα δώσουν Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον καθώς κρίθηκαν από τους ειδικούς ως κατάλληλοι για συμμετοχή στην προσπάθεια δημιουργίας εμβολίου για τον κορωνοϊό.

Ο ίδιος ο ηθοποιός αποκάλυψε, μάλιστα, την εξέλιξη αυτή. Και αστειευόμενος είπε ότι ελπίζει να δημιουργεί ένα «Hank-ccine» κατά του φονικού ιού.

Τι βρήκαν οι επιστήμονες στο αίμα του Τομ Χάνκς και της Ρίτα Γουίλσον

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον νόσησαν με κορωνοϊό ενώ βρίσκοταν στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της ταινίας για τον Έλβις Πρίσλεϊ με σκηνοθέτη τον Μπαζ Λούρμαν.

Μετά την ανάρρωσή του το διάσημο ζευγάρι επέστρεψε πλέον στο Λος Άντζελες όπου με την άφιξή του υπέβαλε αίτηση για συμμετοχή σε ιατρική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα αντισώματά τους θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από τους επιστήμονες που προσπαθούν να παράξουν εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Όπως αναφέρει ο Τομ Χανκς τα τεστ έδειξαν ότι «φέρουμε αντισώματα» εκφράζοντας την ελπίδα το αίμα του αλλά και της συζύγου του να αποδειχθούν χρήσιμα στην μάχη κατά του κορωνοϊού.

«Δεν μας προσέγγισαν. Εμείς είπαμε, θέλετε το αίμα μας; Μπορούμε να δώσουμε πλάσμα; Και έτσι θα το δώσουμε εκεί όπου ελπίζουμε να βοηθήσει σε αυτό που εγώ θα ήθελα να αποκαλώ Hank-ccine» είπε χαρακτηριστικά ο Χανκς μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή Wait Wait... Don't Tell Me του NPR.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θρήνος για τον Tom Hanks

Tom Hanks: Τι λέει η αδελφή του για την υγεία του ηθοποιού;