Tom Hanks: Τι λέει η αδελφή του για την υγεία του ηθοποιού;

Είχε βρεθεί θετικός στον ιό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Tom Hanks: Τι λέει η αδελφή του για την υγεία του ηθοποιού;

Για την κατάσταση της υγείας του Tom Hanks αλλά και της συζύγου του Rita Wilson μίλησε η αδελφή του γνωστού ηθοποιού. Τι είπε η ίδια για το ζευγάρι που έχει βρεθεί θετικό στο κορωνοϊό;

Ειδικότερα η Sandra Hnaks μίλησε στην Mail Online για την κατάσταση της υγείας του ζευγαριού, που έχει βρεθεί θετικό στον ίο και οι οποίοι μέχρι πρότινος νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο. Η Sandra είπε μεταξύ άλλων ότι δεν είναι τέλεια, αλλά είναι οκ.

"Έχω επικοινωνήσει με τον αδερφό μου. Δεν είναι τέλεια, αλλά εντάξει" είπε χαρακτηριστικά, ενώ ερωτώμενη, για το αν είναι σοκαρισμένη είπε πώς:

"Σοκαρισμένη; Όχι. Είναι ένας ηθοποιός, όχι Θεός. Η ιατρική περίθαλψη στην Αυστραλία είναι καλή". Να σημειώσουμε ότι το διάσημο ζευγάρι έχει πάρει πλέον εξιτήριο. Που βρίσκεται τώρα;

Sandra Hanks αδελφή Tom Hanks

Πριν την Snadra είχε μιλήσει για την υγεία του ηθοποιού και ο γιος του Tom Hanks

Ειδικότερα ο 29χρονος γιος του γνωστού ηθοποιού είχε κάνει μια ανάρτηση με τον ίδιο να λέει στο βίντεο τα εξής:

"Τι κάνετε όλοι σας; Ναι, είναι αλήθεια. Οι γονείς μου έχουν κορωνοϊό. Τρελό. Βρίσκονται και οι δύο στην Αυστραλία επειδή ο πατέρας μου έκανε τα γυρίσματα μιας ταινίας εκεί. Μόλις μίλησα μαζί τους στο τηλέφωνο. Είναι και οι δύο καλά. Δεν είναι ακόμη τόσο άρρωστοι. Δεν ανησυχούν γι’ αυτό.

Δεν θα ταξιδέψουν αλλά προφανώς παίρνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις για την υγεία. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχούμε πολύ. Εκτιμώ την ανησυχία όλων σας, αλλά νομίζω ότι όλα θα είναι εντάξει. Μείνετε ασφαλείς. Με πολλή αγάπη".