Εξιτήριο για τον Tom Hanks και την Rita Wilson

Τι ανέφεραν οι νέες πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξιτήριο για τον Tom Hanks και την Rita Wilson

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήραν οι Tom Hanks και Rita Wilson. Σύμφωνα με το Reuters, όπως ανέφερε το περιοδικό People, το διάσημο ζευγάρι που μολύνθηκε με τον κορωνοϊό, βρίσκεται τώρα σε ένα σπίτι το οποίοι νοίκιασε στο Κουίνσλαντ.

Ο Hanks έκανε γνωστό μέσω των προσωπικών του λογαριασμών τόσο στο instagram, όσο και στο twitter πως μαζί με την σύζυγό του μολύνθηκαν από τον κορωνοϊό και νοσηλεύτηκαν σε νοσοκομείο.

Ο γιος του ανέφερε πως ο ηθοποιός βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα ταινίας που έχει να κάνει με την ζωή του Έλβις Πρίσλεϊ, μαζί με την μητέρα του και πως είναι καλά και οι δύο.

Ο γιος του Tom Hanks και της Rita Wilson μιλάει για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση των γονιών του

Ο 29χρονος γιος του ηθοποιού μίλησε για την διάγνωση των γονιών του, σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μόλις λίγες ώρες αφότου ο διάσημος πατέρας του διαγνώστηκαν με τον ιό.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Τι κάνετε όλοι σας; Ναι, είναι αλήθεια. Οι γονείς μου έχουν κορωνοϊό. Τρελό. Βρίσκονται και οι δύο στην Αυστραλία επειδή ο πατέρας μου έκανε τα γυρίσματα μιας ταινίας εκεί. Μόλις μίλησα μαζί τους στο τηλέφωνο. Είναι και οι δύο καλά. Δεν είναι ακόμη τόσο άρρωστοι. Δεν ανησυχούν γι’ αυτό. Δεν θα ταξιδέψουν αλλά προφανώς παίρνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις για την υγεία. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχούμε πολύ. Εκτιμώ την ανησυχία όλων σας, αλλά νομίζω ότι όλα θα είναι εντάξει. Μείνετε ασφαλείς. Με πολλή αγάπη».

Τα γυρίσματα αυτή τη στιγμή έχουν "παγώσει", ενώ να σημειωθεί πως το ζευγάρι ήταν οι πρώτοι επώνυμοι από τις ΗΠΑ που βρέθηκαν με κορωνοϊό, με την χώρα να μετρά 87 θύματα και 4.667 κρούσματα.

Ο οσκαρικός ηθοποιός και η σύζυγός του, (ελληνικής καταγωγής), θα παραμείνουν σε καραντίνα εντός της οικίας που νοίκιασαν στην Αυστραλία για μερικές ημέρες ακόμη. Πριν λίγο ωστόσο έγινε γνωστό πως θετικός στον κορωνοϊό είναι ακόμη ένας γνωστός ηθοποιός που έπαιξε και στο Game of Thrones.