Θρήνος για τον Tom Hanks

Το μήνυμα που συγκίνησε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος για τον Tom Hanks

Θρήνος επικρατεί για τον Tom Hanks, μιας και πέθανε γνωστός τραγουδιστής, από τον κορωνοϊό. Ήταν γνωστός για το τραγούδι του Stacy’s Mom, ενώ το 1997 ήταν υποψήφιος για όσκαρ για τη μουσική που έγραψε για την ταινία That Thing You Do που σκηνοθέτησε ο γνωστός ηθοποιός.

Ο λόγος για τον Άνταμ Σλέσινγκερ τραγουδιστή του αμερικανικού συγκροτήματος της ροκ Fountains of Wayne που πέθανε από τον COVID-19.

Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός, γνωστός από την επιτυχία της μπάντας το 2003 «Mom Mom Stacy», πέθανε σε ηλικία 52 ετών την Τετάρτη το πρωί λόγω επιπλοκών του κορωνοϊού, σύμφωνα με το Billboard. Ο καλλιτέχνης νοσηλευόταν σε νοσοκομείο από την περασμένη εβδομάδα, όταν βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Τα δυσάρεστα νέα έκανε γνωστά η οικογένειά του, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν ο συνθέτης είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Θρήνος για τον Tom Hanks - Τα αντίο στον αγαπημένο τραγουδιστή

«Όπως γνωρίζετε πολλοί από εσάς, ο Άνταμ είχε νοσηλευτεί με COVID-19 και παρ ‘ όλο που είχε παρουσιάσει κάποιες μικρές βελτιώσεις τις τελευταίες ημέρες, η κατάσταση του ήταν κρίσιμη και τελικά ήταν αδύνατο να ανακάμψει από τις επιπλοκές του COVID-19» ανέφερε σε ανακοίνωση η δικηγόρος της μπάντας, Τζέιμι Χέρμαν, σύμφωνα με το CNN. «Ήταν πραγματικά ένα παραγωγικό ταλέντο και ακόμη περισσότερο, ένας αγαπημένος και αφοσιωμένος πατέρας, γιος και φίλος» πρόσθεσε.

Ενώ ο Tom Hanks θέλησε να του πει το δικό του αντίο, λέγοντας, "Δεν θα υπήρχε Playtone χωρίς τον Adam Schlesinger, χωρίς αυτό το πράγμα που κάνεi! Ήταν ένα One-der. Τον χάσει στο Covid-19. Είμαι πολύ λυπημένος σήμερα. Χανκς"

There would be no Playtone without Adam Schlesinger, without his That Thing You Do! He was a One-der. Lost him to Covid-19. Terribly sad today. Hanx

Posted by Tom Hanks on Wednesday, April 1, 2020

Λίγα λόγια για τον Άνταμ Σλέσινγκερ

Ο τραγουδιστής των Fountains of Wayne, έγραφε επίσης και ερμήνευε τραγούδια για το συγκρότημα Ivy και κέρδισε υποψηφιότητες για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα για το τραγούδι των τίτλων στην ταινία του 1996 «That Thing That You Do», που σκηνοθέτησε ο Τομ Χανκς. Επιπλέον, συνεργάστηκε για τα τραγούδια της σειράς «Crazy Ex-Girlfriend» του CW, κερδίζοντας Emmy το 2019.

Ο Άνταμ Σλέσινγκερ ήταν παντρεμένος με την Αλέξις Μόρλεϊ και είχαν δύο κόρες την Σάντι και την Κλερ. Γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1967 και μεγάλωσε στο Μοντκλέρ του Νιου Τζέρσεϊ. Ως πρωτοετής στο Williams College συναντήθηκε με τον Κρις Κόλινγουντ και οι δύο έπαιξαν σε διάφορα συγκροτήματα προτού χωριστούν μετά την αποφοίτησή τους, όταν ο Σλέσινγερ μετακόμισε στη Νέα Υόρκη. Το 1991, ανταποκρίθηκε σε μια αγγελία εφημερίδας με την οποία ο τραγουδιστής και κιθαρίστας Άντι Τσέιζ αναζητούσε συνεργάτη τραγουδοποιό.

Τελικά συναντήθηκαν με τον Ντόμινικν Ντουράντ και οι τρεις ενώθηκαν με την αγάπη τους για τη βρετανική indie-pop, γεγονός που τους οδήγησε στον ήχο που έκανε γνωστό το συγκρότημα Ivy. Με τα χρόνια κυκλοφόρησαν έξι άλμπουμ και δάνεισαν τα τραγούδια τους σε αμέτρητες ταινίες. To 1995 ξαναβρέθηκε με τον Κρις Κόλινγουντ και ίδρυσαν τους Fountains of Wayne. Πριν λίγο έγινε γνωστό πως πέθανε και ο Πίρσον Τζόρνταν από τον ιό.