Ιωάννα Τούνη: Επέστρεψε στη Μύκονο και έκανε χαμό μαζί με την Δήμητρα Αλεξανδράκη!

"Έκοψαν" την ανάσα με την εμφάνισή τους!

Η πανέμορφη Ιωάννα Τούνη που "ρίχνει" το Instagram με κάθε καθηλωτική της ανάρτηση, άφησε πίσω τη συμπρωτεύουσα και γύρισε στο καταγάλανο νησί των ανέμων, τη Μύκονο. Δεν ήταν όμως μόνη της. Στο πλάι της είναι η Δήμητρα Αλεξανδράκη, με την οποία ακόμη δεν έφτασαν και έκαναν ήδη τρελό χαμό!

Οι δυο πανέμορφες και καλλίγραμμες καλλονές, περπάτησαν στα σοκάκια της Μυκόνου και έκαναν θραύση με τα φανταστικά τους συνολάκια και τα καλλίγραμμα σώματά τους.

Expand player

Η εντυπωσιακή Ιωάννα Τούνη εθεάθη να φοράει ένα "καυτό" κόκκινο φόρεμα και η ίδια ήταν μια γυναικάρα στα κόκκινα. Η επίσης εντυπωσιακή Δήμητρα μας άφησε άναυδους με το νέο της λουκ, τα μπλε ράστα! Αυτά τα κορίτσια είναι "εκρηκτικά" αισθησιακά και "σκοτώνουν" με το στιλ τους.

Τι βίντεο από την εμφάνιση της Τούνη και της Αλεξανδράκης στη Μύκονο

Με αυτή τη φωτογραφία «έριξε» το Instagram η Τούνη. Μάζεψε 125.000 likes!

Ιωάννα Τούνη: Τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα στη Μύκονο - Η εντυπωσιακή εμφάνισή της στην παραλία

Η Ιωάννα Τούνη απολαμβάνει και με το παραπάνω τις καλοκαιρινές της διακοπές. Μέχρι πριν από λίγες μέρες μάλιστα, βρισκόταν στη Μύκονο όπου κατάφερε για ακόμα μία φορά να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα, με την εντυπωσιακή εμφάνισή της με μαγιό σε γνωστή παραλία του νησιού.

Το καλοκαίρι δείχνει να μην έχει τέλος για την Ιωάννα Τούνη, η οποία μετά την επίσκεψή της στη Σαντορίνη, την Κρήτη, και την Κέρκυρα, αποφάσισε να περάσει και από τη Μύκονο.

Η παρουσία της στο νησί δεν έχει περάσει φυσικά απαρατήρητη, αφού η Θεσσαλονικιά influencer έχει πάντα τον τρόπο να εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της, τόσο στην παραλία, δείτε εδώ βίντεο, όσο και στις βραδινές της εξόδους.

Ο φακός «τσάκωσε» την Ιωάννα Τούνη σε μία από τις πιο κοσμοπολίτικες παραλίες του νησιού και είναι αλήθεια πως η εμφάνισή της ήταν απλά μοναδική.

Φορώντας ένα απίστευτο μαύρο μαγιό, και πάντα μαζί με την καλή της φίλη, Βρισηίδα Ανδριώτου, η Ιωάννα Τούνη απόλαυσε τις πιο χαλαρές στιγμές στη Μύκονο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Έμεινε» ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη νέα φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη - «Τόσο κοφτό μαγιό...»

Μαζί σε παραλία της Μυκόνου η Ιωάννα Τούνη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου