Ιωάννα Τούνη: Με αυτή τη φωτογραφία «έριξε» το Instagram - Μάζεψε 125.000 likes!

Έκανε όλο το διαδίκτυο να παραμιλά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Με αυτή τη φωτογραφία «έριξε» το Instagram - Μάζεψε 125.000 likes!

Η Ιωάννα Τούνη έχει σε κάθε περίπτωση τον τρόπο για να εντυπωσιάζει. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, ανεβάζει τις πιο υπέροχες φωτογραφίες. Μία ωστόσο ήταν αυτή που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να «ρίξει» το Instagram μιας και μάζεψε σχεδόν 125.000 likes!

Η πανέμορφη influencer έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στη χώρα και αυτό φαίνεται μέσα από τις αντιδράσεις που συγκεντρώνουν οι φωτογραφίες που ανεβάζει.

Κατά τη διάρκεια των μαγικών καλοκαιρινών διακοπών της, η Ιωάννα Τούνη έχει ανεβάσει ένα σωρό μοναδικά στιγμιότυπα. Σαντορίνη, Κρήτη, Κέρκυρα και Μύκονος, κάθε νησί είχε τις τέλειες τοποθεσίες για να ποζάρει η πανέμορφη Θεσσαλονικιά.

Μία φωτογραφία ήταν ωστόσο αυτή που κατάφερε να προκαλέσει σωστό πανικό. Ο λόγος φυσικά για τη φωτογραφία πάνω στο άσπρο άλογο.

Και όχι άδικα!!

Δείτε εδώ και την εντυπωσιακή εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη στη Μύκονο.

Ιωάννα Τούνη - Βρισηίδα Ανδριώτου: Μαγνήτισαν τα βλέμματα σε παραλία της Μυκόνου

Η Ιωάννα Τούνη απόλαυσε ένα μέρος των καλοκαιρινών διακοπών της στη Μύκονο και ο φωτογραφικός φακός, τη "συνέλαβε" μαζί με την Βρισηίδα Ανδριώτου σε μία από τις πιο κοσμοπολίτικες παραλίες του νησιού. Εμείς σας έχουμε όλες τις αποκλειστικές φωτογραφίες.

Οι δύο κυρίες είναι πολύ καλές φίλες και μάλιστα, περνάνε μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς τους μαζί. Έτσι δε θα μπορούσαν να μην κάνουν και κοινές διακοπές στο πιο must νησί, στο οποίο άλλωστε κάθε χρόνο βλέπουμε τους celebrities να κάνουν... παρέλαση!

Ο φακός του YouWeekly.gr, εντόπισε τα δύο κορίτσια με τα μαγιό τους. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι εντυπωσιακές παρουσίες τους, κατάφεραν να μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα!

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες κατάφεραν να "τρελάνουν" και το Instagram μιας και ανέβασαν μία κοινή τόπλες φωτογραφία.

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες της Ιωάννας Τούνη και της Βριδηίδας Ανδριώτου από τη Μύκονο

Ιωάννα Τούνη ΜύκονοςΙωάννα Τούνη - Βρισηίδα Ανδριώτου