Ιωάννα Τούνη: Τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα στη Μύκονο - Η εντυπωσιακή εμφάνισή της στην παραλία

Μαζί της και η Βρισηίδα Ανδριώτου!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιωάννα Τούνη: Τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα στη Μύκονο - Η εντυπωσιακή εμφάνισή της στην παραλία

Η Ιωάννα Τούνη απολαμβάνει και με το παραπάνω τις καλοκαιρινές της διακοπές. Μέχρι πριν από λίγες μέρες μάλιστα, βρισκόταν στη Μύκονο όπου κατάφερε για ακόμα μία φορά να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα, με την εντυπωσιακή εμφάνισή της με μαγιό σε γνωστή παραλία του νησιού.

Το καλοκαίρι δείχνει να μην έχει τέλος για την Ιωάννα Τούνη, η οποία μετά την επίσκεψή της στη Σαντορίνη, την Κρήτη, και την Κέρκυρα, αποφάσισε να περάσει και από τη Μύκονο.

Η παρουσία της στο νησί δεν έχει περάσει φυσικά απαρατήρητη, αφού η Θεσσαλονικιά influencer έχει πάντα τον τρόπο να εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της, τόσο στην παραλία, δείτε εδώ βίντεο, όσο και στις βραδινές της εξόδους.

Ο φακός «τσάκωσε» την Ιωάννα Τούνη σε μία από τις πιο κοσμοπολίτικες παραλίες του νησιού και είναι αλήθεια πως η εμφάνισή της ήταν απλά μοναδική.

Ιωάννα Τούνη διακοπές

Φορώντας ένα απίστευτο μαύρο μαγιό, και πάντα μαζί με την καλή της φίλη, Βρισηίδα Ανδριώτου, η Ιωάννα Τούνη απόλαυσε τις πιο χαλαρές στιγμές στη Μύκονο.

Ιωάννα Τούνη Μύκονος

Ιωάννα Τούνη - Βρισηίδα Ανδριώτου: Μαγνήτισαν τα βλέμματα σε παραλία της Μυκόνου

Η Ιωάννα Τούνη απόλαυσε ένα μέρος των καλοκαιρινών διακοπών της στη Μύκονο και ο φωτογραφικός φακός, τη "συνέλαβε" μαζί με την Βρισηίδα Ανδριώτου σε μία από τις πιο κοσμοπολίτικες παραλίες του νησιού. Εμείς σας έχουμε όλες τις αποκλειστικές φωτογραφίες.

Οι δύο κυρίες είναι πολύ καλές φίλες και μάλιστα, περνάνε μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς τους μαζί. Έτσι δε θα μπορούσαν να μην κάνουν και κοινές διακοπές στο πιο must νησί, στο οποίο άλλωστε κάθε χρόνο βλέπουμε τους celebrities να κάνουν... παρέλαση!

Ο φακός του YouWeekly.gr, εντόπισε τα δύο κορίτσια με τα μαγιό τους. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι εντυπωσιακές παρουσίες τους, κατάφεραν να μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα!

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες κατάφεραν να "τρελάνουν" και το Instagram μιας και ανέβασαν μία κοινή τόπλες φωτογραφία.

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες της Ιωάννας Τούνη και της Βριδηίδας Ανδριώτου από τη Μύκονο

Ιωάννα Τούνη ΜύκονοςΙωάννα Τούνη - Βρισηίδα Ανδριώτου