Μαζί σε παραλία της Μυκόνου η Ιωάννα Τούνη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η κοινή εμφάνιση που έριξε το Instagram!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαζί σε παραλία της Μυκόνου η Ιωάννα Τούνη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Τόσο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όσο και η Ιωάννα Τούνη, επισκέφθηκαν τη Μύκονο και μάλιστα, οι δύο κυρίες βρέθηκαν και μαζί σε μία παραλία του νησιού ανεβάζοντας ένα στόρι το οποίο όπως μπορείτε να φανταστείτε, έριξε το Instagram!

Η Μύκονος αποτελεί κάθε χρόνο τη νούμερο ένα επιλογή των celebrities για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Έτσι, δε θα μπορούσε να λείπει από το νησί των ανέμων, η Ιωάννα Τούνη αλλά και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Οι δυο τους συναντήθηκαν και πόζαραν μαζί για ένα πολύ ξεχωριστό στόρι στο Instagram! Να σημειώσουμε ότι μία φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη στο Instagram προκάλεσε την αντίδραση του Γρηγόρη Γκουντάρα. Δείτε εδώ πώς την σχολίασε.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει πιο αδύνατη από ποτέ και "ζαλίζει" το Instagram

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές και έτσι, αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μερικές φωτογραφίες με το μπικίνι της, στις οποίες ποζάρει και φαίνεται να είναι πιο αδύνατη από ποτέ. Οι αναλογίες της, "ζαλίζουν" το Instagram.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δείχνει να έχει κάνει πολλή δουλειά στο σώμα της, αφού προσέχει τη διατροφή και κάνει συστηματικά γυμναστική. Ακόμα και τις μέρες της καραντίνας, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με την personal trainer της και δεν έχανε καμία προπόνηση.

Με τη θερμοκρασία να έχει χτυπήσει «κόκκινο», η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον ήλιο και τον καλό καιρό και να ρίξει μια βουτιά στη θάλασσα.

Να σημειώσουμε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλησε να απαντήσει στις φήμες που τη θέλουν σε σχέση με τον πρώην σύντροφο της Δήμητρας Αλεξανδράκη. Δείτε εδώ τι απάντησε η ίδια.

Μέσα από το Instagram, είδαμε μερικές φωτογραφίες της με μαγιό, και η αλήθεια είναι πως μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έχει χάσει πολλά κιλά και πλέον η εμφάνισή της είναι απλά αλάνθαστη.