Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απαντάει στις φήμες που την θέλουν σε σχέση με τον πρώην της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Τι είπε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απαντάει στις φήμες που την θέλουν σε σχέση με τον πρώην της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για πρώτη φορά έπειτα από ερώτηση δημοσιογράφου, μίλησε για τις φήμες που την θέλουν να είναι σε σχέση με τον πρώην σύντροφο της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Συγκεκριμένα, η κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» συνάντησε την παρουσιάστρια πίσω από τις κάμερες του J2US στον τελικό και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή.

Χθες έκαναν το γύρο του διαδικτύου δημοσιεύματα που θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να είναι και πάλι ερωτευμένη με τον Δημήτρη Μιλιώνη.

«Θα κρατήσω τη στάση που κρατάω τα τελευταία χρόνια για την προσωπική μου ζωή. Τα εν οίκω μη ενδήμω, οπότε δεν υπάρχει κάτι να πω. Ο χρόνος πάντοτε είναι αυτός που δείχνει τι ισχύει και τι όχι» είπε η παρουσιάστρια αποφεύγοντας να απαντήσει. Χαμός στο Καβούρι με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Τον πέτυχε με φίλες του και του έκανε σκηνή.

Μετά την απάντηση για τον πρώην της Δήμητρας Αλεξανδράκη αναφέρθηκε και στη σχέση της σήμερα με την Χριστίνα Παππά - Δείτε τι είχε συμβεί ανάμεσα τους

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσω δήλωσης που έκανε στην εκπομπή «Happy Day» θέλησε να απαντήσει δημόσια στην Χριστίνα Παππά μετά τα απίστευτα καρφιά που της «πέταξε» στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»

Ένας μικρός χαμός έχει επικρατήσει ανάμεσα στις δυο κυρίες της showbiz. Αφορμή για να ξεκινήσει ο ντόρος ήταν ένα σχόλιο που είχε κάνει η επιχειρηματίας λέγοντας την «αφελή».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λοιπόν, πριν από λίγες ημέρες είχε βρεθεί στο πλατό του Happy Day και μετά από ερώτηση της παρουσιάστριας για την ατάκα αυτή, τα λόγια της (Δείτε τα εδώ), ενόχλησαν την Χριστίνα Παππά.

«Επειδή τόσο καιρό νομίζουν πως εγώ είχα κάποιο θέμα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Την Κωνσταντίνα εγώ σε μια δύσκολη στιγμή, όταν χώρισε από μια μεγάλη σχέση και την είχαν κάνει πέρα, τη θεώρησα αδύναμη και ήμουν μαζί της. Είχα πάρει και τον κ. Λάτσιο να τη βάλει στον ΑΝΤ1 στο Dancing. Προσπάθησα και τη στήριξα με όσες γνωριμίες έχω. Από εκεί που η Κωνσταντίνα με έπαιρνε 100 φορές την ημέρα τηλέφωνο, δε μου λέει ούτε καλημέρα… Τη στιγμή που εγώ όντως είχα ανοίξει ένα μαγαζί στη Μύκονο και είχα ανάγκη να με στηρίξουν οι φίλοι μου. Φίλοι μου λέω εγώ τώρα. Δεν ήρθε ποτέ. Επειδή έχω και μια υπερηφάνεια, πήρα μία, πήρα δύο. Και επειδή στα μαγαζιά είναι και ο Νίκος Κοκλώνης συνεργάτης και επειδή η Σπυροπούλου είναι στο Just the 2 of Us, θεώρησα σωστό να κάνουμε κάτι.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Χριστίνα Παππά

Την προηγούμενη εβδομάδα την κάλεσα και στη Μύκονο να τη φιλοξενήσω. Τόσο χαζή είμαι. Χαζή όμως. Τελικά εγώ είμαι η πιο αφελής από όλους. Εγώ ποτέ στη ζωή μου δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τη φιλία μου. Είμαι κυρία με –κ κεφάλαιο στις σχέσεις με όλους εσάς. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κανέναν. Φυσικά και με ενόχλησε και με πλήγωσε η δήλωση της Κωνσταντίνας. Εγώ δεν είμαι μια γυναίκα που τα έχει βρει έτοιμα. Ούτε μου έχει δώσει κανείς το βήμα στην τηλεόραση, ούτε καμία εκπομπή. Τα έχω κάνει μόνη μου, έχω παλέψει μόνη μου και με πιάνει το παράπονο. Και δεν επιτρέπω σε κανέναν να λέει για τη δουλειά μου. Τελείωσε το θέμα. Ειλικρινά τα έχω χάσει. Στενοχωριέμαι επειδή πιστεύω σε ανθρώπους που λάθος πιστεύω. Αντί να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους αυτό που περνάμε τόσο καιρό, μήπως μας κάνει χειρότερους. Εγώ πάντως τη διαφήμιση δεν τη χρειάζομαι. Τα μαγαζιά μου πάνε πολύ καλά. Να ναι καλά η Κωνσταντίνα δεν πειράζει. Όπως της είχα γράψει σε ένα μήνυμα, “όλα εδώ πληρώνονται. Ο Θεός βλέπει και κρίνει». Αυτό, δεν έχω να πω κάτι άλλο» είπε η Χριστίνα Παππά στην εκπομπή.

Αυτή είναι η απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στα παραπάνω λόγια της Χριστίνας Παππά

«Δεν μου αρέσει να μεγεθύνω τα πράγματα. Με έχει στεναχωρήσει πολύ αυτή η κατάσταση δε σου κρύβω και ειλικρινά δεν περίμενα να γίνει όλο αυτό. Έχω μείνει άφωνη. Εγώ όταν θέλω να λύσω κάποιες διαφορές με τους φίλους μου, δεν το κάνω έτσι σε δημόσιο επίπεδο, το κάνω σε προσωπικό. Θα μπορούσε να έχει λυθεί όλο αυτό με ένα απλό τηλεφώνημα, παρόλα αυτά δεν πειράζει. Καλή καρδιά. Οι πλάτες αυτές να δω ακόμα πόσους θα αντέξουν αλλά επειδή έχω μνήμη χρυσόψαρου, πάλι όλα καλά. Θέλω να βάλω μια τελεία σε όλο αυτό», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.