Τόλης Βοσκόπουλος: Κοίταζε την Άντζελα Γκερέκου μέσα στα μάτια και «έλιωνε» - Η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν 24 χρόνια

Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειό τους

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Τόλης Βοσκόπουλος ανέβασε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία προκειμένου να ευχηθεί στην Άντζελα Γκερέκου για την επέτειό τους, η οποία τραβήχτηκε, 24 χρόνια πριν. Ο τραγουδιστής την κοίταζε στα μάτια και «έλιωνε»!

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει σήμερα την επέτειό του. Μετά από 24 ολόκληρα χρόνια, οι δυο τους συνεχίζουν να είναι αγαπημένοι και να περνούν μαζί με την κόρη τους, τις πιο όμορφες στιγμές.

Expand player

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, προσπαθεί σε κάθε περίπτωση να δείχνει το μεγάλο έρωτα που έχει για την σύζυγό του και έτσι δε θα μπορούσε να μην της ευχηθεί για την επέτειό τους, με τον πιο τρυφερό τρόπο.

Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία από τον γάμο τους, στην οποία δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από την πανέμορφη νύφη.

Η κόρη του Τόλη είναι ίδια η Γκερέκου - Δείτε την με φόρεμα που είχε σχεδιαστεί απ' τη γιαγιά της

Γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Τόλης Βοσκόπουλος - Αυτή είναι η ηλικία του

Στιγμές χαράς για τον Τόλη Βοσκόπουλο που είχε πριν από μερικές μέρες γενέθλια και τα γιόρτασε με την οικογένειά του. Τα πόσα έτη όμως έκλεισε; Δεν θα πιστέψετε την ηλικία του!

Ο αγαπημένος μας Τόλης έγινε 80 χρονών και αυτό δεν το χωράει ο νους μας! Η ψυχή του είναι νεανική και αυτό τον κάνει να φαίνεται πολλά χρόνια νεότερος.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έσβησε τα κεράκια και απόλαυσε ένα λαχταριστό γλυκό μαζί με την γυναίκα του Άντζελα Γκερέκου. Δυστυχώς, η κόρη του δεν βρισκόταν μαζί τους αλλά δεν παρέλειψε σαφώς να ευχηθεί στον πατέρα της. Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του ακολούθους στο instagram ήταν πολύ χαριτωμένες!

Ετσι γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Τόλης Βοσκόπουλος - Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram

Ο Τόλης έγραψε: «Γενέθλια με αγαπημένα πρόσωπα! Τι καλύτερο από αυτό.. (Με την Μαρία βιντεοκλήση).. Κι όσο μεγαλώνουμε, γινόμαστε καλύτεροι! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις υπέροχες ευχές σας! Ανταποδίδω! Υγεία κι αγάπη!».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μεγάλωσε η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου! Οι νέες φωτογραφίες που δείχνουν πως έχει γίνει μια κούκλα

Τόλης Βοσκόπουλος: Ο "πρίγκιπας της νύχτας" και η κούκλα κόρη του σε σπάνια εμφάνιση! Που ήταν η Γκερέκου;