Μαρία Βοσκοπούλου: Η κόρη του Τόλη είναι ίδια η Γκερέκου - Δείτε την με φόρεμα που είχε σχεδιαστεί απ' τη γιαγιά της

Είναι πανέμορφη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Βοσκοπούλου: Η κόρη του Τόλη είναι ίδια η Γκερέκου - Δείτε την με φόρεμα που είχε σχεδιαστεί απ' τη γιαγιά της

Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου είναι ίδια η μαμά της και αποδείχθηκε από την φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας. Η Μαρία, πόζαρε δίπλα από τη γιαγιά της με φόρεμα που είχε σχεδιάσει για τη μητέρα της.

Η Άτζελα Γκερέκου το πρωί της Τετάρτης θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια πολύ τρυφερή και συγκινητική φωτογραφία με την κόρη της και τη μαμά της.

Συγκεκριμένα, τις απαθανάτισε να ποζάρουν δίπλα - δίπλα με ένα φόρεμα που πόζαρε η ίδια όταν ήταν έφηβη.

«Είναι κάποιες απλές στιγμές που με συγκινούν βαθιά. Η εικόνα της σχεδόν 90χρονων αγαπημένης θείας με την κόρη μου να φοράει .για να της δώσουμε χαρά . το φόρεμα που μου είχε ράψει όταν ήμουνα έφηβη. Σπουδαία μοδίστρα η θεία Αφροδίτη.!!Δώστε αγάπη στους ηλικιωμένους μας!!!!», έγραψε η ίδια στην λεζάντα της ανάρτησης της με τους followers της να γράφουν πολύ όμορφα σχόλια για την ίδια και την κόρη της. Δείτε ωστόσο εντυπωσιακές φωτογραφίες της Μαρίας μαζί με τους γονείς της και θα πάθετε πλάκα.

Μαρία Βοσκοπούλου κόρη Τόλη και Άντζελας Γκερέκου

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου γιορτάζουν σπίτι με την πιο "τρυφερή" φωτογραφία

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου γιόρτασαν μέσα στο σπίτι τους με την πιο "τρυφερή" φωτογραφία. Το φιλί τους "έριξε" το instagram και προκάλεσε πολλά σχόλια.

Εν μέσω πανδημίας το διάσημο ζευγάρι έμεινε σπίτι και πρόσεχε την υγεία του. Αυτό όμως δεν τους εμπόδισε από το να γιορτάσουν τα γενέθλια της αγαπημένης του Άντζελα Γκερέκου.

Η Πρόεδρος του ΕΟΤ παρέμενε σπίτι της, σεβόμενη τα μέτρα των κρατικών φορέων, μαζί με τον σύζυγό της, Τόλη Βοσκόπουλο και την κόρη τους, Μαρία.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, προκαλώντας "πανικό". Στη συγκεκριμένη φωτογραφία φαίνεται να δίνει ένα τρυφερό φιλί στο στόμα στη γυναίκα της ζωής του.

Η Άντζελα Γκερέκου μπορεί να ήταν κλεισμένη στο σπίτι, όμως αυτό της είναι αρκετό, μιας και ήταν με τα αγαπημένα της άτομα που την αγαπάνε και την προσέχουν. Για αυτό το λόγο μάλιστα, της είχαν ετοιμάσει και μια μοναδική τούρτα, την οποία συνόδεψε η συγκεκριμένη λεζάντα στην φωτογραφία, «Χρόνια πολλά αγάπη μου μοναδική!».

Και μιας και μιλάμε για τον γνωστό τραγουδιστή, Τόλη Βοσκόπουλο, εσείς είχατε δει τον "πρίγκιπα της νύχτας" σε έξοδό του με τη κούκλα κόρη του σε σπάνια εμφάνιση; Κατάφεραν και μαγνήτισαν όλα τα βλέμματα πάνω τους.