Big Brother: Η ανακοίνωση του Χάρη Βαρθακούρη - Τι αλλάζει στο ρόλο του Ανδρέα Μικρούτσικου;

Τα πάνω κάτω στο ριάλιτι!

Πριν από λίγα λεπτά, ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να κάνει μία νέα ανακοίνωση για τους κανόνες του Big Brother, οι οποίοι αλλάζουν κάπως. Συγκεκριμένα, μίλησε για μία νέα στήλη που θα μπει στο παιχνίδι η οποία αφορά και το ρόλο που έχει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο παρουσιαστής εξήγησε πως επειδή το κοινό έχει μεγάλη λαχτάρα να μάθει ακόμα περισσότερα για τους παίκτες του δημοφιλούς ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Expand player

Έτσι λοιπόν, κάθε Παρασκευή, ένας παίκτης θα περνάει σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο και θα κάθεται στο "hot seat", μία κόκκινη καρέκλα στην οποία θα κάθονται προκειμένου να μιλήσουν με τον ίδιο τον Ανδρέα Μικρούτσικο και να του απαντήσουν στις ερωτήσεις που έχει να τους κάνει.

Παράλληλα θα συνομιλούν live με το κοινό, απαντώντας σε ερωτήσεις που τους κάνει μέσω των social media.

Η πρώτη παίκτρια που κάθισε στη συγκεκριμένη καρέκλα ήταν η Σοφία Δανέζη, η οποία αναφέρθηκε στον έντονο χαρακτήρα της και στις κόντρες που δημιούργησε μέσα στο παιχνίδι ήδη από την πρώτη εβδομάδα.

Μία από τις κόντρες που δημιούργησε ήταν με την Άννα Μαρία. Δείτε εδώ την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε νωρίτερα ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τον Χάρη Βαρθακούρη.

Big Brother: Η δημόσια αποκάλυψη του Χάρη Βαρθακούρη για την Αντελίνα

Λίγο αφού ξεκίνησε το Big Brother, και ενώ είχε κάνει την πρώτη σύνδεση με το σπίτι του Big Brother, ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να κάνει μία δημόσια αποκάλυψη για τη σχέση του με την Αντελίνα Βαρθακούρη και πώς αυτή ξεκίνησε.

Ο παρουσιαστής έχει μιλήσει αρκετές φορές για την αγαπημένη του, ενώ η σχέση τους έχει μαγέψει το κοινό ήδη από την κοινή τους εμφάνιση στο Globetrotters.

Μόλις λοιπόν συνδέθηκε με το σπίτι του «Μεγάλο Αδερφού» και αφού ζήτησε συγγνώμη στην Άννα Μαρία για την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους, μίλησε με τον Χρήστο Μακρίδη, ο οποίος στη συνέντευξή του είχε πει πως γνώρισε τη γυναίκα του ακούγοντας ένα δικό του τραγούδι.

Ο Χάρης Βαρθακούρης είπε πως τον άγγιξε πολύ αυτή η φράση και σημείωσε, πως όταν είχε γνωρίσει την Αντελίνα, ήταν Τρίτη και την Κυριακή της ζήτησε να συγκατοικήσουν.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ρούλα Κορομηλά: Το μήνυμα για το Big Brother που "αναστάτωσε" το διαδίκτυο

Big Brother: «Λύγισε» ο Χρήστος Μακρίδης με το τραγούδι του Χάρη Βαρθακούρη