Ρούλα Κορομηλά: Το μήνυμα για το Big Brother που "αναστάτωσε" το διαδίκτυο

Έτσι σχολίασε την απουσία της από την τηλεόραση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρούλα Κορομηλά: Το μήνυμα για το Big Brother που

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρούλα Κορομηλά θέλησε να στείλει ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα για το Big Brother το οποίο επέστρεψε στην τηλεόραση, με το οποίο κατάφερε να προκαλέσει "αναστάτωση" στο διαδίκτυο.

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι πολλές φορές επιλέγει να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και να μοιράζεται μαζί τους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή.

Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και σήμερα, όταν επέλεξε να κάνει ένα Q&A, μέσα από το οποίο δέχθηκε ερωτήσεις από τους followers της.

Μεταξύ άλλων ερωτήθηκε για την απουσία της από την ελληνική τηλεόραση με την ίδια να απαντάει: «Όταν βγαίνω στην τηλεόραση κάποιους τους χαλάει, και όταν δεν βγαίνω πάλι τους χαλάει. Άστα! Μπερδεμένα και χαλασμένα τα βλέπω».

Αυτό είναι το μήνυμα της Ρούλας Κορομηλά για το Big Brother

Στη συνέχεια κάποιος διαδικτυακός της φίλος θέλησε να μάθει τη γνώμη της για το Big Brother, ενώ νωρίτερα είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Δείτε εδώ το σχόλιό της.

Ρούλα Κορομηλά Big Brother

Απίστευτα σχόλια ηθοποιού για το Big Brother - «Είδα τρία λεπτά και δεν αντέχεται...»

Απίστευτα είναι τα σχόλια που έκανε γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός για το νέο κύκλο του Big Brother που έκανε πρεμιέρα πριν από περίπου μια εβδομάδα.

Ο λόγος για τον Γιώργο Γαλίτη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του Open, Καλοκαίρι #NOT τόσο για την συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή όσο και για τον Μεγάλο Αδερφό.

Αρχικά ανέφερε για τον Μάρκο Σεφερλή: «Είχα την χαρά να τον έχω παραγωγό και στην περσινή παράσταση και πρόπερσι. Για εμένα ήταν από τις πιο καλές κι έντιμες συνεργασίες που είχα. Πέρα του ταλέντου, έναν ωραίο λαϊκό καλλιτέχνη πολλοί θα τον αμφισβητήσουν.

Εγώ δεν στέκομαι σε αυτά, βλέπω έναν άνθρωπο που αγωνίζεται, που στην σκηνή επάνω αυτό που λέμε ιδρώνει την φανέλα κι από εκεί και πέρα στην επαγγελματική σχέση ένιωσα ότι έχω να κάνω με ένα πολύ έντιμο άνθρωπο. Η παράσταση που κάναμε πέρυσι ήταν υψηλής αισθητικής, έδωσε χρήματα για ένα μικρό θέατρο, το οποίο θα μπορούσε να είναι κάλλιστα σε ένα κεντρικότατο θέατρο». Μιας και μιλάμε για τον Σεφερλή, δείτε μια χαρμόσυνη είδηση που έγινε γνωστή.

Αυτά είναι τα απίστευτα σχόλια του για το Big Brother

Όσο για το Big Brother, υπογράμμισε ο Γιώργος Γαλίτης: «Αν μπορούσε να σταματήσει και τώρα, θα ήμουν και πολύ χαρούμενος. Είδα τρία λεπτά και δεν αντέχεται αυτό το πράγμα. Μου θύμισε τα νιάτα μου που δεν το έβλεπα. Υπήρχε ανάγκη να συμβεί; Το είχαμε ανάγκη να συμβεί και προσθέτει κάτι; Εγώ πιστεύω ότι αφαιρεί πάρα πολύ από την ελληνική τηλεόραση».