Η Ρούλα Κορομηλά στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Ρούλα Κορομηλά στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου

Στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου βρέθηκε η Ρούλα Κορομηλά μετά από ερώτηση που της έκανε διαδικτυακό της φίλος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, πολλά σχόλια έχει φέρει η επιστροφή του παρουσιαστή στην τηλεόραση μέσα από το ριάλιτι του Big Brother, μετά από πολλά χρόνια εκτός, καθώς θέλησε να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Ρούλα Κορομηλά, κάνοντας ένα Q&A, θέλησε να απαντήσουν οι followers της «τι τους χαλάει» τον τελευταίο καιρό. Ένας λοιπόν, της είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην τηλεόραση.

«Έλα, είσαι άδικος. Έχεις μπερδευτεί. Είναι ο χαρισματικός και ο εξαιρετικός παρουσιαστής. Δεν παίζεται και δε συγκρίνεται», απάντησε η παρουσιάστρια θέλοντας έτσι να τον υποστηρίξει.

Κακός χαμός έγινε και στο Twitter με την πρεμιέρα του Big Brother με τα σχόλια των χρηστών να έχουν πάρει "φωτιά". Ένα από αυτά έγραψε πως «Νόμιζα ότι ξαναήρθε το ΠΑΣΟΚ».

Ρούλα Κορομηλά Ανδρέας Μικρούτσικος

Μιας ωστόσο και μιλάμε για το Big Brother, δείτε ποιος παίκτης πρόκειται να αποχωρήσει στο σημερινό live που ξεκινάει στις 9 το βράδυ μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Big Brother: Έτρεχαν τα δάκρυα του Ανδρέα Μικρούτσικου - Όσα είπε στην πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λίγο μετά την έναρξη και το καλωσόρισμα του Χάρη Βαρθακούρη έκανε την εμφάνισή του στο πλατό του Big Brother, όντας εμφανώς αδυνατισμένος και στα καλύτερά του! Λίγα λεπτά αργότερα έβγαλε λόγο και τα δάκρυα δεν σταμάτησαν να τρέχουν από τα μάτια του!

Στον λόγο του αυτό αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του απουσία τα τόσα χρόνια, αλλά και σε σημαντικά γεγονότα που συνέβησαν στην ζωή του αυτό το διάστημα. Ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό για την αγάπη και την υποστήριξή του και πραγματικά δεν σταμάτησαν να τον χειροκροτούν.

Δείτε αναλυτικά τον λόγο του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Big Brother στο παρακάτω βίντεο