Κακός χαμός στο Twitter με την πρεμιέρα του Big Brother - «Νόμιζα ότι ξαναήρθε το ΠΑΣΟΚ»

Επικές ατάκες!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κακός χαμός στο Twitter με την πρεμιέρα του Big Brother - «Νόμιζα ότι ξαναήρθε το ΠΑΣΟΚ»

Το Big Brother έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ το Σάββατο, και στο Twitter εννοείται πως επικράτησε κακός χαμός! Η εμφάνιση του Ανδρέα Μικρούτσικου ήταν αυτή που συζητήθηκε περισσότερο από όλα όσα είδαμε στο πρώτο εντυπωσιακό επεισόδιο.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Μεγάλου Αδερφού «σάρωσε» στα νούμερα μιας και σημείωσε το εντυπωσιακό 29,2! Ο Χάρης Βαρθακούρης αλλά και η μεγάλη επάνοδος του Ανδρέα Μικρούτσικου στην τηλεόραση, ήταν αρκετά για να δώσουν στο Big Brother την απόλυτη επιτυχία.

Ο «Μεγάλος Αδερφός» σάρωσε και το Twitter πήρε σειρά προκειμένου να κάνει τον δικό του σχολιασμό για όλα όσα είδαμε το Σάββατο.

Δείτε τις επικές ατάκες:

Τα πρώτα λόγια του Ανδρέα Μικρούτσικου για την τηλεθέαση του Big Brother - «Ήμουνα νιος και γέρασα»

Μετά το τέλος της πρεμιέρας του Big Brother, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε τα πρώτα λόγια στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #NOT». Ο αγαπημένος παρουσιαστής, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα νούμερα που σημείωσε στην τηλεθέαση το ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά την πρεμιέρα, η Έλενα Πολυκάρπου από την εκπομπή Ευτυχείτε τον συνάντησε στα παρασκήνια.

«Ήταν μια χαράη πρεμιέρα του Big Brother, θα δείξει. Όταν κάνουμε τη βιοψία θα φανεί. Για τα νούμερα τηλεθέασης ήμουνα νιος και γέρασα. Εντάξει, με ενδιαφέρει, αλλά τέτοιου είδους εκπομπές έχουν το εξής στοιχείο: ξεκινούν με έναν Α τρόπο, κάνουν την κουρμπίτσα τους και μετά ανεβαίνουν. Μπαίνουν τα παιδιά, έχουμε την περιέργεια να δούμε πώς είναι και μετά, μέχρι να αναπτυχθούν οι χαρακτήρες είναι ήπια τα πράγματα. Έχουμε νηνεμία, μετά έρχονται τα μποφόρ.

Οι παίκτες είναι πολύ καλή επιλογή. Όταν μου έκαναν την πρόταση, το μόνο που ζήτησα ήταν να τους μιλήσω λίγο. Μίλησα στους Αθηναίους, λόγο κορωνοϊού με μάσκα και αποστάσεις και στους άλλους που ήταν στην επαρχία μίλησα μέσω messenger. Παλιά μου τέχνη κόσκινο, δεν μπορώ», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Δείτε ωστόσο το μήνυμα που έστειλε στον παρουσιαστή η σύντροφος του. «Θα λιώσετε».