Ανδρέας Μικρούτσικος: Το δημόσιο μήνυμα της συντρόφου του για το Big Brother

Η ανάρτηση στο Facebook

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανδρέας Μικρούτσικος: Το δημόσιο μήνυμα της συντρόφου του για το Big Brother

Ένα δημόσιο μήνυμα αγάπης και στήριξης έστειλε στον Ανδρέα Μικρούτσικο η σύντροφος του με αφορμή την μεγάλη πρεμιέρα του «Big Brother». Τι έγραψε;

Η Έλενα Μαστραγγέλη, η γυναίκα που έχει "κλέψει" την καρδιά του αγαπημένου παρουσιαστή, θέλησε με τη σειρά της να γράψει δυο λόγια για την επιστροφή του στην τηλεόραση.

Αυτό είναι το μήνυμα της συντρόφου του Ανδρέα Μικρούτσικου με αφορμή την επιστροφή του στο Big Brother

Συγκεκριμένα λίγο πριν την εμφάνιση του Ανδρέα Μικρούτσικου στο πλατό του «Big Brother», έγραψε : «Καλή αρχή αγάπη μου. Τα κατάφερες. Νίκησες»

Η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Έλενα Μαστραγγελλή κατάγεται από το Μεσολόγγι και έχει κάνεις σπουδές ιχθυολογίας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω και έχει μια κόρη. Η ίδια στα προσωπικά της social media, γράφει ότι εργάζεται σε γνωστή εταιρεία μεταφορών στα δυτικά προάστια.

Ανδρέας Μικρούτσικος σύντροφος

Να σημειώσουμε πως στην μεγάλη πρεμιέρα του Big Brother ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ξέσπασε σε κλάματα με αφορμή την αναφορά που έκανε στον αδερφό του Θάνο, ο οποίο έφυγε από τη ζωή. Το κλίμα στο πλατό ήταν βαρύ.

Σπάνια βραδινή έξοδος για τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Στο πλευρό του η σύντροφός του

Μια σπάνια δημόσια έξοδο πραγματοποίησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στο πλευρό του ήταν και η σύντροφός τους.

Ο επιτυχημένος παρουσιαστής διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο, καθώς έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Έλενας Μαστραγγέλη, η οποία τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, με την βοήθεια της Σοφίας Βόσσου του είχαν κάνει και μια πολύ όμορφη έκπληξη για τα γενέθλια του. Δείτε εδώ στιγμιότυπα.

Ωστόσο, λίγο πριν επιστρέψει και πάλι στην τηλεόραση με ρόλο έκπληξη στο Big Brother μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, ο Ανδρέας Μικρούτσος βρέθηκε σε μαγαζί του Περιστερίου να διασκεδάζει.

Ο φωτογραφικός φακός τους "τσάκωσε" κατά την έξοδο τους από το μαγαζί με τον παρουσιαστή να προσπαθεί να κρυφτεί από τις κάμερες.

Σπάνια εμφάνιση Ανδρέας Μικρούτσικος

Ανδρέας Μικρούτσικος σύντροφος