Χαρές για τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα

Γιόρτασε τα γενέθλια του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρές για τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα

Χαρές είχε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το περασμένο Σάββατο, καθώς γιόρτασε τα γενέθλια του, έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα. Έσβησε δυο τούρτες, ενώ έκανε και ένα μικρό πάρτι στον κήπο σε ένα φιλικό σπίτι στην Σαλαμίνα.

Μετά από μερικές δύσκολες στιγμές που πέρασε, αφού χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος χαμογελάει ξανά, έχοντας μάλιστα συνεχώς δίπλα του τη σύντροφό του.

Έτσι, λοιπόν το Σάββατο φίλοι του παρουσιαστή, ανάμεσα τους και η πρώην σύντροφό τους, Σοφία Βόσσου με την οποία διατηρεί άψογες φιλικές σχέσεις, του έκαναν έκπληξη για τα γενέθλια του.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες από τις στιγμές που πέρασαν.

Ανδρέας Μικρούτσικος σύντροφος

Λίγα λόγια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την καριέρα του

Οι κορυφαίες του μουσικές επιτυχίες είναι τα: Κυκλωπάκι (1985), Χαμένο Νησί (1986), Συχνότητες (1987), Έρωτας Κεραυνοβόλος (1988), Άνοιξη (1991), Δεν Μετανιώνω (1991), Κουτσουράκι (1991), Όσο Γυρίζει η Γη (1993).

Το 1991 συμμετείχε στην Eurovision με το τραγούδι του Άνοιξη που το τραγουδούσε η Σοφία Βόσσου, που κατέλαβε την 13η θέση. Ένα πλήρες άλμπουμ με το ίδιο όνομα (Άνοιξη) κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά, και θεωρείται το καλύτερό του.

Τα έτη 1992 και 1993, ο Μικρούτσικος παρουσίασε Το Μεγάλο Παζάρι. Φεύγοντας από το Mega Channel για τον ANT1, ήταν ο πρώτος που γνώρισε στους Έλληνες την Reality Τηλεόραση. Τα σόου του, όπως το Επιτέλους Μαζί από το 1996 έως το 2000, είχαν πολλές κακές κριτικές, παρ' όλες τις πολύ καλές τηλεοπτικές μετρήσεις. Ο Μικρούτσικος παρουσίασε στους τρείς πρώτες σεζόν του Big Brother στο κανάλι του ANT1 (την τρίτη σεζόν είχε μετονομαστεί σε The Wall). Παρουσίασε ακόμη τη σχολή μουσικής του ΑΝΤ1, Fame Story. Επίσης παρουσίασε το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι Θησαυροφυλάκιο και πάλι από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, από το 2001 ως το 2004.

Μετά, μετακινήθηκε στον Alpha, όπου παρουσίασε το reality Από Καρδιάς, εκπομπή που διακόπηκε οριστικά μετά από ομόφωνη απόφαση του ΕΣΡ. Η απόφαση ελήφθη έπειτα από σειρά προστίμων που είχε επιβάλει το ΕΣΡ στο κανάλι και σύσταση μεταφοράς της εκπομπής σε βραδινή ζώνη, την οποία δεν ακολούθησε το κανάλι, στις 13 Ιουνίου 2006. Παρέμεινε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, όπου τον Σεπτέμβριο παρουσίασε την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου Αυτός μας έλειπε με την Δήμητρα Ρουμπέση και τη Σοφία Βόσσου. Η εκπομπή κόπηκε πρόωρα λόγω χαμηλής τηλεθέασης και αντικαταστάθηκε από τη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή Μες στην καλή χαρά. Έπειτα, ο Μικρούτσικος παίρνει μεταγγραφή στο Star για την παρουσίαση πρωινής εκπομπής με τίτλο Παρέα με τον Αντρέα. Το 2009, ο Μικρούτσικος σπάει το συμβόλαιο του με τον σταθμό και μένει εκτός τηλεόρασης.