Ανδρέας Μικρούτσικος: Αυτό είναι το νέο πρόσωπο στη ζωή του - Φωτογραφίες με τη σύντροφό του

Η γυναίκα που του έχει πάρει το μυαλό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανδρέας Μικρούτσικος: Αυτό είναι το νέο πρόσωπο στη ζωή του - Φωτογραφίες με τη σύντροφό του

Μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δείχνει να είναι πιο υγιής από ποτέ και να έχει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή του, με φωτογραφίες από τη νέα του σύντροφο να βλέπουν επιτέλους το φως της δημοσιότητας.

Ο γνωστός παρουσιαστής προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στο ελληνικό κοινό, όταν το Δεκέμβρη του 2019 διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα και καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια.

Ωστόσο, μετά και από το θάνατο του αδερφού του, κατάφερε να ξεπεράσει τα απανωτά χτυπήματα και να επανέλθει στην καθημερινότητά του, στο πλευρό μιας γυναίκας που έχει μπει στη ζωή του και τον κάνει πολύ ευτυχισμένο.

Την αποκάλυψη για τη νέα σχέση του έκανε η Σοφία Βόσσου, η οποία δε δίστασε να πει πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος, συζεί εδώ και λίγο καιρό με την σύντροφό του.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ που έκανε η εφημερίδα Espresso, πρόκειται για την Έλενα Μαστραγγέλη, η οποία έχει μπει εδώ και λίγο καιρό στη ζωή του παρουσιαστή και οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Όπως γράφει η εφημερίδα, η Έλενα Μαστραγγελλή ήταν εκείνη που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, στις αρχές Ιανουαρίου, για να μεταφερθεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Ιπποκράτειο με πνευμονικό οίδημα και καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια.

Ανδρέας Μικρούτσικος σύντροφος

Με καταγωγή από το Μεσολόγγι και σπουδές ιχθυολογίας, η Έλενα Μαστραγγελλή γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω και έχει μια κόρη. Σήμερα, όπως αναφέρει στα social media, εργάζεται σε γνωστή εταιρεία μεταφορών στα δυτικά προάστια.

Ανδρέας Μικρούτσικος Έλενα Μαστραγγέλη

Πέρα από την αποκάλυψη για τη νέα του σύντροφο, η Σοφία Βόσσου μίλησε επίσης για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Τον είχα στο σπίτι μου γύρω στις 40 ημέρες, ενάμιση μήνα. Ο Ανδρέας είναι καλά στην υγεία του, σε καλή διάθεση, βρίσκεται σε καραντίνα, γιατί είναι μονάδα υψηλού κινδύνου, λόγω του πνευμονικού. Ναι, τον είχα σε δύσκολη περίοδο, καθώς είχε «χάσει» τον αδελφό του, είχε βγει από την εντατική, αλλά δόξα τω Θεώ είναι καλά, με ανθρώπους που τον αγαπούν.

Ο Θάνος ήταν ο αδελφός του, η οικογένειά του, δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά. Ήρθαν όλα μαζί, ήταν να περάσει κι αυτός τις δυσκολίες του. Τώρα είναι με τη σύντροφό του, με την οποία μένει μαζί. Ήμασταν όλοι πάνω από το κεφάλι του, εγώ, ο γιος του, η κοπέλα του, η οποία είναι ένα καλό, αξιόλογο πλάσμα, που τον αγαπάει πολύ. Είμαστε όλοι κοντά του, τον αγαπάμε πολύ, ενώ έχει αρχίσει και παίρνει τα πάνω του, θα κάνει πραγματάκια πάλι ο Αντρίκος μας».