Νέα αρχή για την Ελένη Μενεγάκη μετά την επιστροφή της από την Άνδρο - Στο πλευρό της ο Ματέο Παντζόπουλος

Η μεγάλη απόφαση που πήρε

Πριν από λίγες μέρες, η Ελένη Μενεγάκη ολοκλήρωσε τις καλοκαιρινές της διακοπές και αποφάσισε να επιστρέψει από την Άνδρο στη βάση της στα Μελίσσια. Η παρουσιάστρια είναι αποφασισμένη να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της και φυσικά στο πλευρό της έχει και τον αγαπημένο της σύζυγο, Ματέο Παντζόπουλο.

Το καλοκαίρι που πέρασε ήταν αν μη τι άλλο γεμάτο για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία μετά από τη μακροχρόνια πορεία της στην ελληνική τηλεόραση αποφάσισε να πάρει την άδειά της και να απολαύσει τις διακοπές της μαζί με την οικογένειά της χωρίς να την απασχολεί το άγχος μία επικείμενης πρεμιέρας.

Expand player

Έτσι, πέρασε όλους τους καλοκαιρινούς μήνες στο Όναρ, το πανέμορφο ξενοδοχείο του συζύγου της - δείτε εδώ το πιο πρόσφατο στιγμιότυπο - και πλέον είναι έτοιμη να επανέλθει στην κανονικότητα, με τον δικό της τρόπο.

Αυτή είναι η νέα αρχή που θα κάνει η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο στο πλευρό της

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας Secret και της Σπυριδούλας Τριάντου, η γνωστή παρουσιάστρια υπέγραψε νέο συμβόλαιο με μεγάλη εταιρεία, με την οποία έχει ήδη συνεργασία, για ακόμη δυο χρόνια.

Πολλά από τα γυρίσματα για την καμπάνια που πρόκειται να διαφημίσει η Ελένη Μενεγάκη έχουν γίνει στο εξωτερικό, πριν από την πανδημία που έπληξε όλο τον πλανήτη, ενώ τα επόμενα, που θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο, θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα.

Οι μυστικές συναντήσεις της Ελένης Μενεγάκη στην Αθήνα χωρίς τον Ματέο Παντζόπουλο

Ένα καλοκαίρι διαφορετικό για την Ελένη Μενεγάκη από τα προηγούμενα, γεμάτο ανεμελιά, ταξίδια σε μαγευτικούς προορισμούς της Ελλάδας και ατελείωτες ώρες με τον άντρα της ζωής της Ματέο Παντζόπουλο αλλά και τα παιδιά της, Άγγελο, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα...

Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγράψει κανείς με λίγα λόγια το τελευταίο διάστημα για την Ελένη Μενεγάκη, που μετά από 29 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας απολαμβάνει την ελευθερία και την ανεμελιά της, χωρίς να αγχώνεται για το στήσιμο μίας νέας εκπομπής. Κάτι βέβαια που φάνηκε και από τις αναρτήσεις της, όπου για πρώτη φορά ήταν τόσο ενεργή το καλοκαίρι και μπορούσε να αλληλεπιδράσει με τις θαυμάστριές της, οι οποίες της ζητούσαν να επιστρέψει.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

«Ευτυχισμένος είναι ο άνθρωπος που ξέρει τι να θυμάται από το παρελθόν, τι να απολαμβάνει στο παρόν και τι να σχεδιάζει για το μέλλον» έγραψε σε μία ανάρτησή της η παρουσιάστρια, δείχνοντας πως σκέφτεται μεν το επόμενο βήμα, προς το παρόν όμως απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές. Αυτές τις μέρες πάντως βρίσκεται ξανά στην Αθήνα, αποχαιρετώντας για λίγο τα Άχλα, αφού ετοιμάζεται για να ακολουθήσει τον Άγγελο στις σπουδές του και να προετοιμάσει τις κόρες της που ξεκινούν ξανά σχολείο...

Δείτε εδώ και την φωτογραφία που δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες στην αγκαλιά του Ματέο κι έριξε το instagram.

Οι μυστικές συναντήσεις της Ελένης Μενεγάκη και η νέα της καθημερινότητα

Η απόφαση να αφιερωθεί στην οικογένειά της και να αφήσει πίσω της την τηλεόραση, τουλάχιστον για τη σεζόν που ξεκινάει, ήταν συνειδητή. Από την επόμενη χρονιά, όμως, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο της επιστροφής και ήδη μεγάλα κανάλια έχουν ρίξει διαύλους επικοινωνίας, βολιδοσκοπούν τις προθέσεις της και διερευνούν το concept που θα την έκανε να αλλάξει γνώμη.

Η Ελένη έχει στο μυαλό της κάποια πλάνα που την ενδιαφέρουν, καθώς και το ενδεχόμενο να αξιοποιήσει το κανάλι της στο Youtube, ωστόσο ακόμα δεν έχει καταλήξει στο επόμενο βήμα της. Όπως λένε άνθρωποι από το φιλικό της περιβάλλον είναι νωρίς ακόμα για τελικές αποφάσεις. Εννοείται πως με τον Ματέο Παντζόπουλο συζητάει πάντα το επόμενο της βήμα και την βοηθάει πολύ να πάρει τις αποφάσεις της αλλά η Ελένη προτιμά πάντα σαν σωστή επαγγελματίας να κάνει τις πρώτες επαφές μόνη της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στο Κολωνάκι με την κόρη της Λάουρα και με ολόσωμη φόρμα 89,99€ η Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: Τι συμβαίνει με την κόρη της, Βαλέρια; Μυστήριο με την φωτογραφία που δημοσιεύθηκε