Στο Κολωνάκι με την κόρη της Λάουρα και με ολόσωμη φόρμα 89,99€ η Ελένη Μενεγάκη

Επέστρεψε από την Άνδρο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο Κολωνάκι με την κόρη της Λάουρα και με ολόσωμη φόρμα 89,99€ η Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη γύρισε πλέον οριστικά από την αγαπημένη της Άνδρο και ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr την «τσάκωσε» στο Κολωνάκι μαζί με την κόρη της, Λάουρα Λάτσιου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα καθώς επέλεξε να φορέσει μία ολόσωμη φόρμα αξίας 89,99€!

Μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι στην Άνδρο και τη Νάξο, η Ελένη Μενεγάκη είναι έτοιμη να επιστρέψει στην κανονικότητά της - ή και όχι, αφού φέτος δεν έχει κανένα άγχος για την πρεμιέρα της.

Αποφάσισε λοιπόν να αφιερώσει τον ελεύθερο χρόνο που έχει στην οικογένειά της και να περάσει ποιοτικές στιγμές με τα 4 παιδιά της, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό και το δώρο που πήρε στον γιο της Άγγελο επειδή τελείωσε το σχολείο - δείτε το εδώ.

Αυτή είναι η ολόσωμη φόρμα 89,99€ που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη στο Κολωνάκι με την κόρη της, Λάουρα

Επειδή λοιπόν το καλοκαίρι φεύγει σιγά σιγά, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να κάνει μία λίγο πιο φθινοπωρινή επιλογή και έτσι φόρεσε μία μπεζ ολόσωμη φόρμα, η οποία είναι μεν δροσερή αλλά παράλληλα δείχνει ότι η παρουσιάστρια τελείωσε τις διακοπές της και επέστρεψε στην πρωτεύουσα.

Ελένη Μενεγάκη Λάουρα Λάτσιου

Ελένη Μενεγάκη: Τι συμβαίνει με την κόρη της, Βαλέρια; Μυστήριο με την φωτογραφία που δημοσιεύθηκε

Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη, Βαλέρια Λάτσιου, παρά το γεγονός πως διατηρεί κλειστό το προφίλ της στο instagram απασχολεί πολύ τα media με τις αλλαγές που κάνει σε αυτό, όσον αφορά το bio και την κεντρική φωτογραφία. Συγκεκριμένα, εδώ και μέρες έχει αφήσει ένα μυστήριο να πλανάται για το ποιος είναι ο λόγος που την έκανε όχι μόνο να σβήσει το πρόσωπο της από την κεντρική φωτογραφία, αλλά και να διαγράψει κάποιες αναρτήσεις της.

Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες από την αρχή η Βαλέρια είχε 3 δημοσιεύσεις στο προφίλ της ενώ "έπαιζε" πολύ με την εξωτερική φωτογραφία.

κόρη Γιάννη Λάτσιου

Βαλέρια Λάτσιου

Βαλέρια Λάτσιου instagram

Από εδώ και πέρα η Βαλέρια αποφασίσει να διαγράψει τις δημοσιεύσεις της κι από 3 να γίνουν 1...

Βαλέρια κόρη Ελένης Μενεγάκη

Ύστερα, η κόρη της Ελένης Μενεγάκη θέλησε να αλλάξει πάλι φωτογραφία και να γράψει ένα μήνυμα αισιοδοξίας στο προφίλ της στο instagram: "Stay Positive", που σημαίνει "Κάνε θετικές σκέψεις"

Ελένη Μενεγάκη Βαλέρια Λάτσιου Instagram

Κι ενώ κυλούσαν όλα ήρεμα και ώρα, την προηγούμενη εβδομάδα ξαφνικά αποφάσισε να αφαιρέσει εντελώς την κεντρική φωτογραφία της και να βάλει απλά ένα ροζ φόντο χωρίς κανείς να ξέρεις το γιατί...

Η τελευταία φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο instagram σαν κεντρική από την κόρη της Ελένης Μενεγάκη, Βαλέρια

Ελένη Μενεγάκη παιδιά