Ευτυχείτε: "Πάγωσε" η Κατερίνα Καινούργιου με το βίντεο που έπαιξε στον αέρα της εκπομπής!

Άγριος ξυλοδαρμός για τα μάτια μιας κοπέλας!

Πάγωσε η Κατερίνα Καινούργιου όταν στον αέρα της εκπομπής έπαιξε ένα βίντεο - ντοκουμέντο από έναν άγριο ξυλοδαρμό σε ένα μαγαζί για τα μάτια μιας κοπέλας!

Πιο συγκεκριμένα, το βίντεο - ντοκουμέντο που έπαιξε στον αέρα του Ευτυχείτε και άφησε τους πάντες άφωνους, έδειξε γνωστό τραγουδιστή να πιάνεται στα χέρια σε μαγαζί για χάρη της κοπέλας του.

Expand player

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο γνωστός ράπερ είδε να φλερτάρουν την κοπέλα του, κάτι που δεν του άρεσε καθόλου και αμέσως πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Βλέποντας το βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου "πάγωσε" και είπε:

"Τι ντροπή! Παιδιά γιατί να γίνει όλο αυτο;"

Και σύμφωνα με τον ρεπορτάζ μέχρι να έρθουν οι άντρες της ασφάλειας, είχαν τραυματιστεί θαμώνες και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Δείτε επίσης το σοκ της Κατερίνα στην εκπομπή!

Ο ράπερ λοιπόν φαίνεται να ήταν ο Light!

Το υπέροχο δώρο που έκανε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης στην Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε πρεμιέρα σήμερα το πρωί με το Ευτυχείτε και έτσι ο αγαπημένος της, Φίλιππος Τσαγκρίδης θέλησε να της δείξει την στήριξή του με ένα υπέροχο δώρο που της άφησε μέσα στο καμαρίνι της στο Opentv.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει πάντα στο πλευρό της τον σύντροφό της, ο οποίος της έκανε την πιο ξεχωριστή έκπληξη για την πρώτη μέρα της πίσω στη δουλειά.

Αυτό είναι το δώρο που έκανε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης στην Κατερίνα Καινούργιου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φίλιππος Τσαγκρίδης: Έτσι σχολίασε την πρεμιέρα της Κατερίνας Καινούργιου στο Opentv

Αλέξης Γερωργούλης: Με πατερίτσες στο πλατό του Ευτυχείτε - Όλα όσα είπε!