Αλέξης Γερωργούλης: Με πατερίτσες στο πλατό του Ευτυχείτε - Όλα όσα είπε!

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αλέξης Γερωργούλης: Με πατερίτσες στο πλατό του Ευτυχείτε - Όλα όσα είπε!

Καλεσμένος στην εκπομπή Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούριου ήταν ο Αλέξης Γεωργούλης ο οποίος έκανε μια πολύ απρόσμενη εμφάνιση. Μπήκε στο πλατό με πατερίτσες!

Όπως ήταν αναμενόμενο, μίλησε για αυτό και για την περιπέτεια που πέρασε!

«Είχα πάει στον Όλυμπο. Συνήθως πάω για βόλτες αλλά κάνω και παρά πέντε. Πήγαμε για κάποια δραστηριότητα τέτοια και εκεί που περπατούσα ήταν πολύ απότομη η πλαγιά, έφυγε το αριστερό μου πόδι, μου γύρισε το πόδι, ήταν και χαλαρά τα μποτάκια.
Αφόρητοι οι πόνοι. Έσπασα την περώνη, έβαλα μια λάμα και 6 βίδες, συν άλλες 2 και αυτό το πράγμα για δύο μήνες», είπε μεταξύ άλλων. Δείτε εδώ την συγκλονιστική περιγραφή του!

Ατύχημα για τον Αλέξη Γεωργούλη - Φωτογραφία μετά το χειρουργείο

Ένα ατύχημα είχε ο Αλέξης Γεωργούλη, κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών και την αποκάλυψη έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με μια φωτογραφία μετά το χειρουργείο που έκανε.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και Ευρωβουλευτής πραγματοποίησε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό δείχνοντας μας τον γύψο που έχει στο πόδι του. Χωρίς βέβαια να κάνει γνωστό πως συνέβη το ατύχημα.

Αυτή είναι η φωτογραφία του Αλέξη Γεωργούλη μετά το ατύχημα και το χειρουργείο

«Ευχαριστώ τον #Όλυμπος για τις εμπειρίες που μου χαρίζει γιατί #οτιδεσεσκοτωνεισεκανειπιοδυνατο και τη #λαρισα που πάντα με περιμένει με μία ανοιχτή αγκαλιά!!!

Ευχαριστώ από καρδιάς, τον Όμιλο #Animus, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Αχιλλέα Νταβέλη, τον εξαίρετο γιατρό που με χειρούργησε Αντώνη Τσαγκάλη και τους συνεργάτες του, καθως και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Κυανού Σταυρού για τον επαγγελματικό, ουσιαστικό και ανθρώπινο τρόπο αντιμετώπισης των ασθενών!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Αλέξης Γεωργούλης.

Αλέξης Γεωργούλης Ατύχημα