Ανατριχιάζει ο Αλέξης Γεωργούλης με το σοβαρό ατύχημα που είχε - «Με το δυνατό στραμπούληγμα έσπασε...»

Σοκάρουν τα λόγια του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανατριχιάζει ο Αλέξης Γεωργούλης με το σοβαρό ατύχημα που είχε - «Με το δυνατό στραμπούληγμα έσπασε...»

Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου “Love it” μίλησε μέσω Skype ο Αλέξης Γεωργούλης, όπου περιέγραψε πως έγινε ακριβώς το ατύχημα που είχε στον Όλυμπο.

Ο γνωστός ηθοποιός και Ευρωβουλευτής σόκαρε με τα λόγια του, στον αέρα της εκπομπής.

«Είχα ανέβει στον Όλυμπο για να κάνουμε κάποιες δραστηριότητες με φίλους, όπως είναι το παρά πέντε, και τη στιγμή που κινούμασταν πάνω στην πλαγιά, σκόνταψα και το πόδι μου γύρισε προς τα έξω, με αποτέλεσμα αυτό το πολύ δυνατό στραμπούλιγμα να σπάσει την περόνη στο σημείο που συνδέεται με τον αστράγαλο. Στην αρχή δεν κατάλαβα ότι ήταν κάτι τέτοιο, ο πόνος, όμως, ήταν πάρα πολύ δυνατός. Ευτυχώς οι φίλοι μου με βοήθησαν πάρα πολύ, ουσιαστικά με μετέφεραν στον αέρα αλλά είχε πολύ πόνο.

Μετά πήγαμε στο γενικό κέντρο της Ελασσόνας. Εκεί μας περιποιήθηκαν με πολύ επαγγελματικό τρόπο, μπήκε αμέσως νάρθηκας για να μην κουνιέται το πόδι, ώστε να μην πονάω τόσο πολύ και μετά πήγαμε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για ακτινογραφία. Εκεί μάθαμε τα ευχάριστα. Ότι έχει σπάσει η κνήμη και ότι θα χρειαζόταν να κάνουμε εγχείρηση. Ο γιατρός έκανε μια υπέροχη δουλειά βάζοντας μία λάμα με έξι βίδες σύν δύο δώρο προκειμένου να ενώσει την κνήμη με την περόνη. Ο νάρθηκας θα μείνει περίπου για δέκα εβδομάδες», είπε Αλέξης Γεωργούλης. Τροχαίο ωστόσο είχε και με την Νάταλι Κάκκαβα και δεν το γνώριζε κανείς.

Με αυτό τον τρόπο ο Αλέξης Γεωργούλης, έκανε γνωστό το ατύχημα που είχε

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και Ευρωβουλευτής πραγματοποίησε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό δείχνοντας μας τον γύψο που έχει στο πόδι του. Χωρίς βέβαια να κάνει γνωστό πως συνέβη το ατύχημα.

«Ευχαριστώ τον #Όλυμπος για τις εμπειρίες που μου χαρίζει γιατί #οτιδεσεσκοτωνεισεκανειπιοδυνατο και τη #λαρισα που πάντα με περιμένει με μία ανοιχτή αγκαλιά!!!

Ευχαριστώ από καρδιάς, τον Όμιλο #Animus, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Αχιλλέα Νταβέλη, τον εξαίρετο γιατρό που με χειρούργησε Αντώνη Τσαγκάλη και τους συνεργάτες του, καθως και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Κυανού Σταυρού για τον επαγγελματικό, ουσιαστικό και ανθρώπινο τρόπο αντιμετώπισης των ασθενών!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Αλέξης Γεωργούλης.

Αλέξης Γεωργούλης ατύχημα

Μιλώντας για τον Αλέξη Γεωργούλη ωστόσο, εσείς είδατε το πρόσφατο "ξέσπασμά" του; "Όλοι συμβάλλουν και έχουν δικαιώματα". Τι συνέβη; Αν θέλετε να μάθετε σας έχουμε όλες τις πληροφορίες εδώ!