Φίλιππος Τσαγκρίδης: Έτσι σχολίασε την πρεμιέρα της Κατερίνας Καινούργιου στο Opentv

Υπέροχο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φίλιππος Τσαγκρίδης: Έτσι σχολίασε την πρεμιέρα της Κατερίνας Καινούργιου στο Opentv

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε πρεμιέρα σήμερα το πρωί στο Opentv με το Ευτυχείτε και ο αγαπημένος της, Φίλιππος Τσαγκρίδης την παρακολούθησε. Μάλιστα δε δίστασε να κάνει και ένα σχόλιο για την παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

O Φίλιππος Τσαγκρίδης δε θα μπορούσε να μην εκφράσει την υποστήριξή του στην αγαπημένη του και έτσι της άφησε ένα απλό και όμορφο μήνυμα κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε μετά την πρεμιέρα.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός επιχειρηματίας σχολίασε ένα αστεράκι και η Κατερίνα Καινούργιου ανταπέδωσε στο μήνυμά του με μία καρδιά.

Οι δυο τους δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό η παρουσιάστρια σχολίασε σε μία ανάρτηση του Φίλιππου Τσαγκρίδη με τη μαμά του. Δείτε εδώ τι είπε.

Κατερίνα Καινούργιου Opentv

Ευτυχείτε: Πρεμιέρα στα.. λευκά για την Κατερίνα Καινούργιου - Τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το πρωί 14/9 η Κατερίνα Καινούργιου και ήταν ντυμένη στα λευκά. Φορούσε ένα εντυπωσιακό στενό μίντι φόρεμα το οποίο της πήγαινε τέλεια. Η παρουσιάστρια, είπε τα πρώτα της λόγια on air του Ευτυχείτε και καλωσόρισε τους συνεργάτες της.

Το πλατό της εκπομπής και φέτος είναι σε ροζ χρώμα, το αγαπημένο όπως φαίνεται της ίδια, ενώ δεν έχει πολλές ιδιαίτερες αλλαγές.

«Να ευχηθώ δύναμη και υπομονή με τις νέες συνθήκες και χαίρομαι πολύ που για ακόμη μία χρονιά θα σας καλημερίζω, μέσα από τη συχνότητα του OPEN με το ανανεωμένο Ευτυχείτε», είπε στην έναρξη και στην συνέχεια καλωσόρισε τους συνεργάτες της.

Μαζί της φέτος θα είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, ο Νίκος Γεωργιάδης, ο Γιάννης Πουλόπουλος και η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Να σημειώσουμε πως για το φόρεμα της, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε πριν λίγες ημέρες ένα απίστευτο σχόλιο.