Κατερίνα Καινούργιου: Το απίστευτο σχόλιο για τα κιλά της λίγο πριν την πρεμιέρα στο OPEN

Η ανάρτηση έπος στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Το απίστευτο σχόλιο για τα κιλά της λίγο πριν την πρεμιέρα στο OPEN

Αντίστροφα μετρά η Κατερίνα Καινούργιου για την πρεμιέρα της εκπομπής της στο OPEN. Λίγες ημέρες πριν λοιπόν, η παρουσιάστρια έκανε ένα απίστευτο σχόλιο για τα κιλά που πήρε φέτος το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα emoji της, θέλοντας έτσι να δείξει ποιο είναι το mood της αυτές τις ημέρες.

Στην ανάρτηση της έγραψε «Δε θα χωράω στο λευκό φόρεμα της πρεμιέρας». Με αυτό τον τρόπο αποκάλυψε τα κιλά που πήρε φέτος το καλοκαίρι, αφού όπως φαίνεται έκανε... πολλές cheat days. Τι αλλάζει ωστόσο στην εκπομπή της;

Κατερίνα Καινούργιου Ευτυχείτε OPEN

OPEN - Έγινε η επίσημη ανακοίνωση για το Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου

Πρεμιέρα κάνει στις 14 Σεπτεμβρίου στο OPEN το Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου και εμείς σας έχουμε όλο το φωτογραφικό υλικό! H Κατερίνα με την παρέα της υπόσχεται να κρατήσει την καλύτερη παρέα!

Ανανεωμένη, δυναμική, με θετική ενέργεια και την καλύτερη παρέα, η Κατερίνα Καινούργιου είναι έτοιμη να "σερβίρει" το πιο απολαυστικό και πλούσιο πρωινό στο OPEN από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου!

Ωστόσο ένα μέλος της παρέας της θα αποχωρήσει και θα πάει στον Alpha

Οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα είναι πυρετώδεις και οι συνεργάτες του «Ευτυχείτε!» ετοιμάζουν τις καλύτερες εκπλήξεις!

Την Παρασκευή και το Σάββατο γυρίστηκε το τρέιλερ της εκπομπής με την Κατερίνα σε ρόλο έκπληξη!

Στο τρέιλερ θα την δούμε να συναντά γυναίκες όλων των ηλικιών, να μπαίνει στα σπίτια τους και να μοιράζονται τις καθημερινές τους στιγμές, τις χαρές, αλλά και τους προβληματισμούς τους.
H Κατερίνα μαζί με τις τηλεθεάτριες γίνεται μια παρέα, η παρέα του «Ευτυχείτε!» που συνεχώς μεγαλώνει! Μάλιστα, η κάθε γυναίκα που συναντά η Κατερίνα -σύμφωνα με το σενάριο- εκφράζει και ορισμένα από τα σημαντικά κομμάτια του περιεχομένου της εκπομπής.
Μέσα από αυτή την ξεχωριστή επικοινωνία και αλληλεπίδραση, η Κατερίνα διαμορφώνει το «Ευτυχείτε!» μαζί τους και καθημερινά από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 9:50 το πρωί, θα μας λέει την πιο «γλυκιά καλημέρα»

Το τρέιλερ του «Ευτυχείτε!», σκηνοθέτησε ο Κώστας Καπετανίδης.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό

Κατερίνα καινουριου - ΕυτυχείτεΚατερίνα Καινούριου τρειλερ ευτυχείτεΚώστας καπετανίδης Κατερίνα καινούριου τρειλερ εκπομπήςΚατερίνα Καινούριου τρέιλερ