Αποχώρησε από το Ευτυχείτε της Κατερίνας Καινούργιου και πάει ALPHAtv

Θα τον δούμε στην εκπομπή της Παπαγεωργίου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποχώρησε από το Ευτυχείτε της Κατερίνας Καινούργιου και πάει ALPHAtv

Μια αποχώρηση - έκπληξη είχαμε από την καθημερινή πρωινή εκπομπή του OPEN, «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου. Ένα πρόσωπο που βλέπαμε στο πλατό, φεύγει και πάει σε εκπομπή του ALPHAtv.

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τις εκπομπές που μέχρι στιγμής δεν έχουν βγει στον αέρα. Ανάμεσα σε αυτές και της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία είχε μια αποχώρηση.

Ένα πρόσωπο που μετέφερε τα hot νέα της showbiz, φεύγει και πάει στην νέα εκπομπή του ALPHAtv με κεντρική παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Ντάφλο. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εφημερίδα On time. Δείτε ωστόσο και μια απίστευτη είδηση που έγινε γνωστή για την εκπομπή «Ευτυχείτε»

Κατερίνα Καινούργιου Ευτυχείτε Κωνσταντίνος Ντάφλος

Έκλεισε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου Ευτυχείτε το πρόσωπο - «κλειδί» του Star

Μόλις σήμερα, μέσα από την εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ, έγινε γνωστό πως ένα πρόσωπο που αποτελούσε «κλειδί» για το Star, έδωσε και οριστικά τα χέρια με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Η μεταγραφή που μόλις έκλεισε θα φέρει τα πάνω κάτω στα τηλεοπτικά.

Η νέα σεζόν πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό και έτσι όλες οι εκπομπές ετοιμάζονται πυρετωδώς. Είναι αλήθεια πως φέτος πρόκειται να δούμε αρκετές μετακινήσεις μεταξύ των καναλιών και των εκπομπών.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει δείξει πως δεν αστειεύεται καθόλου και έτσι, έχει φροντίσει να έχει στην εκπομπή της τα πιο δυνατά πρόσωπα!

Αυτό το πρόσωπο «κλειδί» του Star έκλεισε με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στην ομάδα του «Ευτυχείτε» προστίθενται ο Νίκος Γεωργιάδης - για το οποίο εμείς σας είχαμε ενημερώσει εδώ και μέρες - και ο Γιάννης Πουλόπουλος, ενώ συνεχίζει η Μάρα Μεϊμαρίδη και έρχεται ένας μάγειρας-έκπληξη.