Με δική του εκπομπή ο Γιώργος Τσαλίκης - Η επίσημη ανακοίνωση

Έρχεται με την πιο ανατρεπτική ραδιοφωνική εκπομπή

Με την δική του εκπομπή έρχεται στο ραδιόφωνο ο Γιώργος Τσαλίκης. Μάλιστα, βγήκε η επίσημη ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες. Κάθε πότε θα τον ακούμε και που;

Αυτή είναι η ανακοίνωση για την εκπομπή του Γιώργου Τσαλίκη

«60’’ ON CALL».

Έχεις θέμα; Σε ακούμε. Μία εκπομπή γεμάτη ζωντάνια, ένας νέος τρόπος επικοινωνίας ξεκινά!

Κάθε μέρα οι ακροατές θα στέλνουν τα μηνύματά τους (γραπτά ή ηχητικά) στο Viber του Sfera (6936 10 1022) εκφράζοντας έναν προβληματισμό, κάνοντας μία αφιέρωση, αναφέροντας ένα θέμα που τους απασχολεί.

Expand player



Οι ακροατές θα πρέπει να είναι on call (δηλαδή σε επιφυλακή) γιατί κάθε βράδυ Δευτέρα με Παρασκευή στις 21:00 κάποιοι από αυτούς, θα βγαίνουν στον αέρα της εκπομπής για 60” προκειμένου να πουν αυτό που θέλουν και να μοιραστούν αυτό που έχουν στο μυαλό τους με τον Γιώργο Τσαλίκη.

Αυτή η σεζόν στον Sfera 102,2 τα έχει όλα!

Να σημειώσουμε πως, ο Γιώργος Τσαλίκης, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πήρε θέση και για το Big Brother.

Χαρές στο σπίτι του Γιώργου Τσαλίκη - Η τρυφερή ανάρτηση

Μεγάλες χαρές έχουν σήμερα στο σπίτι του Γιώργου Τσαλίκη, καθώς ο μεγάλος του γιος κλείνει σήμερα τα 17 του χρόνια και έτσι ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να του ευχηθεί στο Instagram με την πιο τρυφερή ανάρτηση και τα πιο υπέροχα λόγια.

O Βασίλης γεννήθηκε σαν σήμερα πριν από 17 χρόνια και ο τραγουδιστής δεν έκρυψε λεπτό τη μεγάλη αδυναμία που έχει στον γιο του.

Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία έξω από το μαιευτήριο και έγραψε:

«17 χρόνια πριν ήρθες πρόωρα Βασίλη μου και αν και επεισοδιακά πολύ, με ασθενοφόρα, κινητοποίηση της Τροχαίας από την Κόρινθο μέχρι το Ιασώ, τεράστιο κίνδυνο και δικό σου και της Δωρας , λινκ στα κανάλια με έκτακτα δελτία (χαχαχαχα απίστευτα πράγματα ), με τη βοήθεια του Θεού και του γιατρού του Βασίλη Ζιώγα όλα πήγανε καλά και καταφέραμε μετά από λίγες μέρες να σε βάλουμε σε μια μπλε καλαθούνα (με ειδική σφήνα μέσα γιατί ήσουνα μόλις 2 κιλά και κάτι)και να σε φέρουμε σπίτι σου..

Μεγαλώνουμε μαζί αγορι μου .. Να τα χιλιασεις .. Σε λατρεύουμε .. Να έχεις ολα τα καλά του Θεού! Θα είμαι ΠΑΝΤΑ στο πλευρό σου. Ο Μπαμπας. @dora_dimitropoulou τι έχουμε ζήσει ;;; Τι λες να γράψουμε ένα βιβλίο ;;;», έγραψε κάτω από την υπέροχη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram του ο Γιώργος Τσαλίκης, ενώ θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Τσαλίκης είχε πάει στο The Booth και είχε κάνει όλο τo twitter να τον προσκυνά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γυμνός ο Γιώργος Τσαλίκης - Το βίντεο που έβαλε "φωτιές"

The Booth: Εκτός εαυτού Μουτίδου - Τσαλίκης - «Είσαι καραγκιόζης»