Γυμνός ο Γιώργος Τσαλίκης - Το βίντεο που έβαλε "φωτιές"

Όντως συνέβη αυτό;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Γυμνός ο Γιώργος Τσαλίκης - Το βίντεο που έβαλε

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι η χαρά της ζωής, καθώς το λαμπερό του χαμόγελο δε σβήνει στιγμή και ας το παραδεχτούμε όλοι μας, όσο μουντρούχοι κι αν γινόμαστε κάποιες φορές, όπως τα πρωινά που πηγαίνουμε στη δουλεία αγουροξυπνημένοι, οι άνθρωποι που θα μας χαμογελάσουν, αργά η γρήγορα θα μας το μεταδώσουν. Το γέλιο λοιπόν είναι πηγή ζωής. Ο Γιώργος Τσαλίκης βέβαια εκτός από εύθυμος χαρακτήρας είναι και τολμηρός. Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας όταν τον δείτε γυμνό στο βίντεο που έβαλε "φωτιές"

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μοιράζεται συνεχώς υλικό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία όμως αναπάντεχη έκπληξη περίμενε τους ακολούθους του. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τσαλίκης μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο κάνει μπάνιο και φυσικά κάλυψε τα επίμαχα σημεία με ένα αυτοκόλλητο του Instagram.

Δείτε το βίντεο που έβαλε "φωτιές" - Ο γυμνός Γιώργος Τσαλίκης

Χαρακτηριστικά, το αυτοκόλλητο έγραφε "naked" που σημαίνει γυμνός, πληροφορώντας μας για όσα ήδη βλέπουμε.

Δείτε εδώ γιατί το Twitter "προσκυνά" τον Γιώργο Τσαλίκη

Ο Γιώργος Τσαλίκης αποκάλυψε το παρασκήνιο της συνεργασίας του με τον Νίκο Μουτσινά

Ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν σήμερα το πρωί καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και δε δίστασε να μιλήσει για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην συνεργασία του με τον Νίκο Μουτσινά στο «Δέστε τους» δίνοντας στη δημοσιότητα όλο το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρησή του από την εκπομπή.

Ο τραγουδιστής δεν έμεινε ωστόσο εκεί. Σχολίασε και την πρόταση που είχε από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού αλλά και τη συμμετοχή σε ένα παιχνίδι.

Τέλος αναφέρθηκε στις φήμες που τον θέλουν να έχει κάνει δοκιμαστικό για την νέα εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, με τον ίδιο να προτιμά να κρατήσει απόσταση και να μην απαντήσει. Να σημειώσουμε πως και πριν από λίγο καιρό απάντησε για το αν θα τον δούμε στην εκπομπή της Μαλέσκου. Δείτε τι είπε.

Αυτό είναι το παρασκήνιο της συνεργασίας του Νίκου Μουτσινά με τον Γιώργο Τσαλίκη

«Δεν πρόκειται να σχολιάσω κάτι για το οποίο έχω κάνει δοκιμαστικό. Δεν ισχύει ότι πήγα ήμουν λαλίστατος και κόπηκα ή δεν κόπηκα. Ξέρω ότι πήγα στην εκπομπή της Ιωάννας στην Κρήτη και ήταν πολύ καλή παρουσιάστρια.

Οτιδήποτε γίνεται πίσω από τις κάμερες και δεν βγαίνει στον κόσμο, είναι κάτι που μένει πίσω από τις κάμερες. Δεν θα σου επιβεβαιώσω τίποτα. Έκανα δοκιμαστικό, τα άλλα δεν ισχύουν. Δεν περιμένω τίποτα.

Υπήρχε τηλεπαιχνίδι στο οποίο το συμβόλαιο είχε γραφτεί στο όνομά μου, δεν μπορούσα λόγω των υποχρεώσεών μου. Μέχρι και το Σαββατοκύριακο που ξεκίνησε η Ναταλία Γερμανού στον Alpha, ήταν να το ξεκινήσουμε παρέα, μαζί. Συμπαρουσίαση. Δουλεύω συνέχεια Σαββατοκύριακο.

Η συνεργασία με τον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Ηλιάκη εξελίχθηκε σε μία άριστη σχέση. Το ίδιο καλοκαίρι που είχα φύγει από το Δέστε Τους, σε συνέντευξη είχα πει ότι έφταιξα κι εγώ», είπε ο Γιώργος Τσαλίκης.