Γιάννης Σπαλιάρας: Μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με την Ραμόνα από το Big Brother

Ήταν ή όχι ζευγάρι;

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» τόσο για τα επαγγελματικά του και την προσωπική του ζωή. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και για τη φήμη που βγήκε πως υπήρξε ζευγάρι με την Ραμόνα από το Big Brother.

To μοντέλο - ηθοποιός απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα, αφού θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Expand player

Αυτή είναι η απάντηση του Γιάννη Σπαλιάρα για τη σχέση του με την Ραμόνα του Big Brother

«Το Big Brother είναι ο βασιλιάς των ριάλιτι. Έχουν βάλει ανθρώπους που έχουν έντονες διαφορές, πράγμα που σίγουρα θα προκαλέσει ίντριγκες και καβγάδες. Και γενικά θα έχει ενδιαφέρον. Τον Δημήτρη Πυργίδη τον γνωρίζω αρκετά χρόνια. Είναι ένα παιδί έξω καρδιά, με ιδιαίτερο στυλ. Τη Ραμόνα τη γνωρίζω. Είναι φίλη μου. Γενικά δε μιλάω για τα προσωπικά μου. Η Ραμόνα είναι ένα πολύ καλό και σεμνό παιδί» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Να σημειώσουμε πως στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother η Άννα Μαρία τα έχωσε άσχημα στην Ραμόνα. Δείτε τι συνέβη ανάμεσα τους.

O Γιάννης Σπαλιάρας αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του - "Όταν εγώ ξεκίνησα το μόντελινγκ..."

O Γιάννης Σπαλιάρας αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του, χωρίς ενδοιασμούς και μεταξύ άλλων αναφέρει, "Όταν εγώ ξεκίνησα το μόντελινγκ ήταν η χρυσή δεκαετία. Είχα προτάσεις από τα 16 μου".

Καλεσμένος στα “Μεσάνυχτα”, ο Γιάννης Σπαλιάρας, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη, για την πρόσφατη εμπειρία των γυρισμάτων στο Ιράν, το παρελθόν του, αλλά και την καινούργια σειρά του στο Netflix.

Όλα όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Σπαλιάρας για τον μόντελινγκ και την ζωή του

Χαρακτηριστικά ανέφερε, “Κατευθείαν επιστρέφοντας από το Ιράν μπήκα σε κατ’ οίκον περιορισμό και μόλις τελείωσε ο κατ’ οίκον περιορισμός άρχισε η απαγόρευση της κυκλοφορίας”.

Ανάμεσα σε όλα, ωστόσο, ο ηθοποιός είχε κάνει και μια μοναδική δήλωση πρόσφατα! Δείτε εδώ και την δήλωση που έκανε για τους ομοφυλόφιλους πριν λίγες ημέρες και θα μείνετε!

Όταν εγώ ξεκίνησα το μόντελινγκ ήταν η χρυσή δεκαετία. Είχα προτάσεις από τα 16 μου αλλά δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ σαν ένα παιδί που ήμουν στην εφηβεία. Όταν είσαι έξω και σου κάνουν μια πρόταση, ξέρεις, άκουγα και όλα αυτά που ακούμε για τον χώρο και ήμουν πολύ επιφυλακτικός”.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο άλλο του επαγγελματικό βήμα, που δεν είναι άλλο από την υποκριτική. “Συνήθως για να βρεθείς σε τέτοιες παραγωγές, να παίξεις σε τέτοια σίριαλ πρέπει να μένεις στο εξωτερικό τουλάχιστον μια δεκαετία και να περάσεις από εκπαίδευση, εκατοντάδες κάστινγκ. Τα περισσότερα παιδιά που έχουν πάει στο Λος Άντζελες, Έλληνες ηθοποιοί, μετά από πέντε χρόνια έπαιξαν το πρώτο ρολάκι. Και όχι μόνο Έλληνες αλλά και ηθοποιοί που βλέπουμε σε μεγάλα ονόματα. Όλοι αυτοί έκαναν για πολλά χρόνια τους σερβιτόρους μέχρι να γίνουν αυτοί που είναι σήμερα”.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εμπλοκή με τον Γιάννη Σπαλιάρα λόγω κορωνοϊού - Τι του συνέβη και που είναι

Η απίστευτη αλλαγή του Γιάννη Σπαλιάρα - Δεν πάει το μυαλό σας πως κούρεψε τα μαλλιά του