Big Brother: H Άννα Μαρία τα... έχωσε στην Ραμόνα για την δοκιμασία του βέτο

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: H Άννα Μαρία τα... έχωσε στην Ραμόνα για την δοκιμασία του βέτο

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ποτέ δε «μασάει» τα λόγια της και στη Ραμόνα στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother... τα έχωσε γερά, καθώς εκνευρίστηκε με τη στρατηγική της στο παιχνίδι, όπου κέρδισε ο Δημήτρης Κεχαγιάς μαζί με το βέτο.

Η δοκιμασία εμπεριείχε το σπάσιμο του μπαλονιού του αντιπάλου, με τον Κεχαγιά να είναι τελικά ο νικητής. Η Ραμόνα αποκάλυψε, ότι εκείνη έκανε... εκπτώσεις στο πώς έπαιξε και δεν κοίταξε το συμφέρον της, δεχόμενη την επίθεση από την Άννα Μαρία.

Η Ρουμάνα παίκτρια, στο τέλος, έδειξε μετανιωμένη αλλά σε κάθε περίπτωση η Άννα Μαρία δεν υπήρχε περίπτωση να την αφήσει, χωρίς να της τα... ψάλει ένα χέρι. Νωρίτερα τσακώθηκε με τον Δημήτρη Πυργίδη.

Big Brother: «Έχει κόμπλεξ, με ζηλεύει» - Συνεχίζεται ο καυγάς της Σοφίας και της Ραμόνας

Έξαλλη παραμένει η Σοφία Δανέζη με τη Ραμόνα μετά το χθεσινό τους καβγά. Η τραγουδίστρια αποφάσισε να μοιραστεί το θυμό της με το φίλο της, Δημήτρη Κεχαγιά, ενώ καβγάς ξέσπασε νωρίτερα ανάμεσα και σε εκείνον με τη Ραμόνα.

"Κομπλεξική" χαρακτήρισε τη Ραμόνα η Σοφία αλλά όπως τόνισε δεν μπορεί να της το πει γιατί φοβάται πως εκείνη θα φερθεί "γυναικουλίστικα" σε αντίθεση με εκείνη που "φοράει παντελόνια", όπως η ίδια λέει.

Ο καλός της φίλος Δημήτρης, ήταν εκεί για να τη στηρίξει και να προσπαθήσει και να την ηρεμήσει, ενώ λίγο μετά τσακώθηκε και εκείνος με τη Ραμόνα. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Big Brother: «Κομμένη και η καλημέρα» - Άγριος καυγάς ανάμεσα στη Ραμόνα και τον Δημήτρη Κεχαγιά

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother είδαμε να συμβαίνει ένας άγριος καυγάς ανάμεσα στην Ραμόνα και τον Δημήτρη Κεχαγιά εξ΄αιτίας όσων έγιναν νωρίτερα με τη Σοφία. Μάλιστα η Ραμόνα του ξεκαθάρισε ότι από αύριο θα του κόψει και την καλημέρα.

Η Ραμόνα τσακώθηκε πολύ με τη Σοφία και στη συνέχεια ο Κεχαγιάς προσπάθησε να την ηρεμήσει ωστόσο εκείνη παρέμενε έξαλλη και του εξήγησε πως έχει νεύρα και μαζί του καθώς από την πρώτη κιόλας στιγμή συμπαραστάθηκε στην Σοφία και όχι σε εκείνη.

Ο Κεχαγιάς διαφώνησε και της εξήγησε πως πήγε με το δίκιο και τότε οι τόνοι ανέβηκαν και οι δυο τους τσακώθηκαν άγρια μέχρι που τους χώρισαν η Άννα Μαρία και ο Δημήτρης Πυργίδης.