Big Brother: Άναψαν τα αίματα στο σπίτι - «Εμένα θα μου μιλάς με σεβασμό»

Τα πήρε η Σοφία με τη Ραμόνα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Άναψαν τα αίματα στο σπίτι - «Εμένα θα μου μιλάς με σεβασμό»

Λίγο πριν τελειώσει το σημερινό επεισόδιο του Big Brother, είδαμε τη Σοφία να τα παίρνει άσχημα με τη Ραμόνα και τα αίματα στο σπίτι να ανάβουν για ακόμα μία φορά. Ένα σχόλιο της Ραμόνας ήταν αρκετό για να την εκνευρίσει και να της ζητήσει να μιλάει με σεβασμό.

Συγκεκριμένα η Ραμόνα απάντησε σε όλα όσα έλεγε η Σοφία για την τέχνη του ντόμινο, εξηγώντας της πως πρέπει να μιλάει με πράξεις και όχι με λόγια.

Η Σοφία εκνευρίστηκε τόσο πολύ από αυτό το σχόλιο που ξεκίνησε να φωνάζει και να ξεκαθαρίζει στη συμπαίκτριά της πως δε θα ανεχτεί να της ξαναμιλήσει έτσι ποτέ, ενώ νωρίτερα, είχε αρπαχτεί και με την Αφροδίτη.

Σάλος στο Big Brother: Κυκλοφόρησε ακατάλληλο βίντεο παίκτριας

Σάλος επικρατεί στο Big Brother, καθώς φαίνεται πως έχει κυκλοφορήσει ακατάλληλο βίντεο παίκτριας του σόου, με την παραγωγή και τον ΣΚΑΪ για ακόμη μια φορά να καλούνται να χειριστούν μια δυσμενή κατάσταση.

Το υλικό αυτό, που εμπεριέχει προσωπικές στιγμές της παίκτριας, κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου και σε αυτό η παίκτρια επιδίδεται σε ερωτικές πράξεις με άνδρα με την χρήση κάμερας.

Πρόκειται, μάλιστα, για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του παιχνιδιού και η υπόθεση αυτή έχει προκαλέσει εκ νέου πανικό, μετά από όσα τραγικά συνέβησαν με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην σύντροφος της παίκτριας αυτής διέρρευσε το βίντεο, προκειμένου να την εκδικηθεί για τον χωρισμό τους, ενώ εκείνη ήδη κινείται δικαστικά και το κανάλι έχει ενημερωθεί, αναμενόμενο άμεσα να αντιδράσει.

Άνοιξε το live streaming του Big Brother

Μπορεί πριν από μία εβδομάδα ο ΣΚΑΪ να αποφάσισε να κλείσει το live streaming του Big Brother μετά από τη χυδαία ατάκα του Αντώνη Αλεξανδρίδη που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο κοινό, ωστόσο σήμερα η πλατφόρμα άνοιξε και λειτουργεί κανονικά.

Το κανάλι είχε ξεκαθαρίσει πως είχε την πρόθεση να ξαναανοίξει το live streaming και το έκανε σήμερα στις 12. Έτσι οι τηλεθεατές μπορούν να ξαναβλέπουν όλες τις εξελίξεις μέσα από το σπίτι στο σάιτ του σταθμού.

Λίγο μετά την κατακραυγή που δέχθηκε το σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη, το Twitter ζήτησε άμεσα την επανέναρξη του live streaming χρησιμοποιώντας το hashtag #OpenBigBrothergrLive.

Την Παρασκευή από το Big Brother αποχώρησε η Βασιλική Χάνου η οποία σήμερα βρέθηκε καλεσμένη στο Love it και «έκραξε» τους συμπαίκτες της. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.