Big Brother: Η Βασιλική Χάνου «άδειασε» τον Χρήστο Μακρίδη - «Καθόμασταν στην πισίνα και...»

Δεν το έδειξαν ποτέ στην κάμερα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Η Βασιλική Χάνου «άδειασε» τον Χρήστο Μακρίδη - «Καθόμασταν στην πισίνα και...»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Love it», βρέθηκε η Βασιλική Χάνου και αναφέρθηκε στη ζωή της μέσα στο σπίτι του Big Brother. Ανάμεσα στα όσα ανέφερε, «άδειασε» και τον Χρήστο Μακρίδη, κάνοντας μια αποκάλυψη για ένα γεγονός που δεν έδειξαν ποτέ στην κάμερα.

Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως δεν πρόκειται να ξαναμιλήσει ποτέ στον «αντιδήμαρχο», γιατί δεν της άρεσε μια συμπεριφορά του.

«Είναι προφανές πως έξω δε θα χαιρετήσω τον Χρήστο. Ούτε ένα γεια. Εγώ στον Χρήστο δεν πρόκειται ποτέ ξανά στη ζωή μου να πω “καλημέρα”, γιατί ένα βράδυ που καθόμασταν στην πισίνα και η Αφροδίτη μας έκανε και γελούσαμε με την καρδιά μας, τον άκουσα να λέει “τι κάνω εγώ εδώ μέσα; Δε μπορώ να ακούω ούτε το γέλιο της”.

Το γέλιο της Αφροδίτης. Για οποιονδήποτε και να το έλεγε. Όταν δε μπορείς να ακούσεις τη χαρά του άλλου, κάτι δεν πάει καλά. Μετά από αυτό δήλωσα πως δε θα του πω ούτε “καλημέρα”. Πήγα και του το είπα αυτό. Και η πρώτη του αντίδραση ήταν πως δεν το είπε. Θα επικεντρωθώ εκεί. Πως αυτός ο άνθρωπος δε μπορούσε να αντέξει τη χαρά κάποιου ανθρώπου που δεν είχε πειράξει κανέναν ποτέ» ανέφερε η Βασιλική Χάνου. Τα πρώτα λόγια της Βασιλικής μετά την αποχώρηση από το Big Brother.

Big Brother: Άγριο κράξιμο του Χρήστου Μακρίδη για την Αφροδίτη - «Δεν μπορώ αυτό το θέαμα...»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, είδαμε τον Χρήστο Μακρίδη, γνωστό και ως «Αντιδήμαρχο» να μη διστάζει να ρίξει ένα άγριο κράξιμο στο δωμάτιο επικοινωνίας στην Αφροδίτη ξεκαθαρίζοντας πως δεν μπορεί πια να βλέπει αυτό το θέαμα που προσφέρει.

Ο παίκτης του Big Brother φαίνεται πως έχει ενοχληθεί από την εμφάνιση της Αφροδίτης και έτσι στην αρχή ξεκίνησε να τη σχολιάζει μαζί με τον Δημήτρη Πυργίδη.

«Δεν μπορεί να τραβήξει την προσοχή αλλιώς και κάνει τέτοια, γδύνεται τραγουδάει...», είπε αρχικά στη συνομιλία με τον συμπαίκτη του.

Στη συνέχεια μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ξεκαθάρισε πως δεν αντέχει να βλέπει την συμπαίκτριά του να εμφανίζεται στην πισίνα χωρίς το μαγιό, ούτε μπορεί να την ακούει να τραγουδάει.

Νωρίτερα βέβαια η κάμερα τσάκωσε την Σοφία με τον Δημήτρη Κεχαγιά σε τρυφερά τετ-α-τετ. Δείτε τους εδώ.