Style Me Up: Η μεγάλη πρεμιέρα και όσα θα δούμε!

Όλες οι πληροφορίες

Πρεμιέρα για το «Style Me Up», το συναρπαστικό παιχνίδι στιλιστικών μεταμορφώσεων με την Μαρία Μπακοδήμου, τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 14:45

Πόσες φορές έχεις σκεφτεί πως θα ήθελες να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου για να ανανεωθείς; Φαντάσου μια ανανέωση στο στυλ σου που αναδεικνύει όλα τα δυνατά χαρακτηριστικά σου και πραγματικά… απογειώνει όχι μόνο την εμφάνιση, αλλά και την ψυχολογία σου.

Expand player

Η Μαρία Μπακοδήμου θα υποδέχεται καθημερινά στο «Style Me Up» γυναίκες και άντρες που θέλουν να αλλάξουν την εμφάνισή τους, να αλλάξουν το στυλ τους και να δουν τον εαυτό τους να μεταμορφώνεται στην καλύτερη εκδοχή του.

Μαζί της τρία αγαπημένα πρόσωπα με μακρά πορεία στο χώρο της μόδας: η Υβόννη Μπόσνιακ, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Γιάννης Λάσκος. Ο στόχος τους είναι κοινός: Να εντοπίσουν τους παίκτες που πραγματικά επιθυμούν μια ριζική αλλαγή και να τους βοηθήσουν να πετύχουν τη «μεταμόρφωση» που ονειρεύονται. Δείτε την μεγάλη αλλαγή στο look της Υβόννης!

Σε ρόλο κλειδί ο beauty expert του «Style Me Up», Τρύφωνας Σαμαράς, που με τις μοναδικές κατευθύνσεις του θα απογειώσει το στυλ των παικτών.

Η διαδικασία για να ξεκινήσει κανείς την αλλαγή που τόσο θέλει είναι απλή: Οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν την ιστορία τους αλλά και τον λόγο που θέλουν να αλλάξουν στυλ, εμπνέοντας τους ειδικούς που θα αναλάβουν τη «μεταμόρφωσή» τους και θα τους δώσουν τα «φτερά» για να κάνουν μια νέα αρχή.

Ο κάθε ειδικός έχει μόλις λίγες ώρες στη διάθεσή του για να φέρει το τέλειο αποτέλεσμα και να αλλάξει την εμφάνιση του παίκτη με όποιες στιλιστικές παρεμβάσεις πιστεύει ότι χρειάζεται.

Στο πρώτο επεισόδιο, μια ιστορία που συγκινεί και εμπνέει οδηγεί σε μια εντυπωσιακή αλλαγή λουκ και γίνεται η αφορμή για μια μεγάλη ανανέωση όχι μόνο εμφάνισης, αλλά και διάθεσης!

Μαρία Μπακοδήμου: Η μητέρα της παρουσιάστριας του OPEN παραδίδει μαθήματα στιλ!

Η Μαρία Μπακοδήμου όπως φαίνεται πρέπει να πήρε το στιλ της μητέρα της, καθώς όπως είδαμε από κοινή τους φωτογραφία, λίγο πριν την πρεμιέρα της παρουσιάστριας στο OPEN, η κυρία Δήμητρα παραδίδει μαθήματα μόδας με την εμφάνιση της.

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι ενεργή χρήστης του Instagram και σε καθημερινή βάση, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της.

Το πρωί της Δευτέρας, μάλιστα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με την αγαπημένη της μητέρα, Δήμητρα. Μαμά και κόρη μοιάζουν αρκετά και σίγουρα η Μαρία Μπακοδήμου έχει κληρονομήσει το στιλ της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ! - " Επέλεξα να κάνω μοναχικές διακοπές..."

Μαρία Μπακοδήμου: Νεανικό και μοδάτο το σαλόνι του σπιτιού της - Διώροφο με μαύρες λεπτομέρειες