Υβόννη Μπόσνιακ: Άλλος άνθρωπος έγινε με αυτή την αλλαγή στα μαλλιά

Λίγο πριν την πρεμιέρα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Υβόννη Μπόσνιακ: Άλλος άνθρωπος έγινε με αυτή την αλλαγή στα μαλλιά

Λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Style me up η Υβόννη Μπόσνιακ έκανε άλλη μια αλλαγή στην εμφάνισή της.

Έχοντας ανοίξει ξανά το χρώμα των μαλλιών της, η ίδια δείχνει να αγαπά το ξανθό, αφού την γνωρίσαμε αρχικά με καστανό σκούρο χρώμα.

Η Μαρία Μπακοδήμου θα υποδέχεται καθημερινά στο «Style Me Up» γυναίκες και άντρες που θέλουν να αλλάξουν την εμφάνισή τους, να αλλάξουν το στυλ τους και να δουν τον εαυτό τους να μεταμορφώνεται στην καλύτερη εκδοχή του.

Μαζί με τη Μαρία στο ρόλο της επιτροπής θα βρίσκονται επαγγελματίες από το χώρο της μόδας, οι οποίοι θα αναλάβουν το μεγάλο στοίχημα και θα βοηθήσουν τους παίκτες να πετύχουν την αλλαγή που ονειρεύονται. Δείτε ακόμα την σπάνια εξομολόγηση της για τον Αντώνη Ρέμο.

Στην κριτική επιτροπή του «Style Me Up» συναντάμε τρία αγαπημένα πρόσωπα με μακρά πορεία στο χώρο της μόδας: την Υβόννη Μπόσνιακ, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον Γιάννη Λάσκο. Και οι τρεις έχουν έναν στόχο: Να εντοπίσουν τους παίκτες που επιθυμούν μια ριζική αλλαγή και να τους βοηθήσουν να πετύχουν τη «μεταμόρφωση» που ονειρεύονται.

Δείτε την αλλαγή της Υβόννης Μπόσνιακ!

Δ

Υβόννη αλλαγή μαλλιού

Στιγμές ευτυχίας στην Μύκονο για Υβόννη Μπόσνιακ και Αντώνη Ρέμο

Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας έζησαν στην Μύκονο η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος, αφού δεν σταμάτησαν οι τρυφερές στιγμές και οι αγκαλιές με την κόρη τους, Ελένη.

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Στα αγαπημένα του ελληνικά νησιά και παρέα με τις γυναίκες της ζωής του απολαμβάνει τις διακοπές του ο Αντώνης Ρέμος, αφού όσα σχέδια είχε, τα ανέτρεψε μέσα στους προηγούμενους μήνες η έλευση του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Το YOU συνάντησε τον λαοφιλή τραγουδιστή μαζί με τη σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ και την κόρη τους Ελένη Πασχαλίδου στην παραλία της Ψαρρούς και συγκεκριμένα στο Nammos, να χαίρονται τον έρωτά τους όπως τη μέρα του γάμου τους που εκείνος της αφιέρωνε τη μεγάλη επιτυχία του «Μέχρι το τέλος του κόσμου». Το ζευγάρι τον ερχόμενο Σεπτέμβρη θα κλείσει δύο χρόνια γάμου, που όμως φαντάζουν λίγα μπροστά στα 12 χρόνια που είναι μαζί και ερωτευμένοι, κάτι φυσικά που μπορούσε να καταλάβει κανείς από τις τρυφερές χειρονομίες που αντάλλασαν στην παραλία αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, με κορυφαία όλων τη στιγμή που ο Αντώνης Ρέμος αφέθηκε στα χέρια της γυναίκας του για ένα χαλαρωτικό μασάζ.

Η γοητευτική κυρία Ρέμου, που τράβηξε τα βλέμματα με το ολόσωμο μαγιό και την καλλίγραμμη σιλουέτα της, παρέμεινε στο «νησί των ανέμων», όταν εκείνος αναχώρησε την περασμένη Παρασκευή με τον κολλητό του φίλο και κουμπάρο Κώστα Πηλαδάκη για τη Ρόδο, για επαγγελματικούς λόγους. Εκεί μπορεί να τον περίμεναν δυσάρεστα μαντάτα με την ακύρωση της συναυλίας του σε beach bar του «νησιού των ιπποτών», αλλά βρήκε παρηγοριά τις προηγούμενες μέρες, όταν επέστρεψε στις μεγάλες του αγάπες.