Έκτακτο παράρτημα του ΣΚΑΪ για τη Σία Κοσιώνη και το δελτίο

Το σημαντικό συμβάν που θα δούμε τις επόμενες μέρες

Μόλις πριν από λίγη ώρα, κυκλοφόρησε ένα έκτακτο παράρτημα του ΣΚΑΪ, το οποίο αφορά τόσο τη Σία Κοσιώνη όσο και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, το οποίο θα αναλάβει την μετάδοση των αμερικάνικων εκλογών την επόμενη εβδομάδα.

Αυτό είναι το έκτακτο παράρτημα του ΣΚΑΪ για την Σία Κοσιώνη και το δελτίο

Η πιο κρίσιμη εκλογική αντιπαράθεση. Η μάχη Τραμπ-Μπάιντεν για τον Λευκό Οίκο λεπτό προς λεπτό στον ΣΚΑΪ.

Expand player

Η Σία Κοσιώνη, ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Παύλος Τσίμας, ο Απόστολος Μαγγηριάδης, οι ανταποκριτές του ΣΚΑΪ και όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού καταγράφουν τα κρίσιμα σημεία της εκλογικής αναμέτρησης. Ζωντανά από την Ουάσιγκτον και με απευθείας συνδέσεις από τα επιτελεία Ρεπουμπλικανών και Δημοκρατικών, αλλά και τα κέντρα αποφάσεων όλου του πλανήτη ο ΣΚΑΪ παρακολουθεί την πρωτοφανή εκλογική μάχη, εν μέσω κορωνοϊού.

Τρίτη 3 και Τετάρτη 4 Νοεμβρίου το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη ζωντανά από την Ουάσιγκτον μεταφέρει τον εκλογικό παλμό.

Επίσης, έκτακτη εκπομπή τα ξημερώματα της Τετάρτης στη 01.30 με τον Απόστολο Μαγγηριάδη, καταγράφει την εκλογική διαδικασία λεπτό προς λεπτό, με ειδικούς αναλυτές και ζωντανές συνδέσεις, ενώ την Τετάρτη στις 21.00, αμέσως μετά το Κεντρικό Δελτίο, ο Παύλος Τσίμας αποκωδικοποιεί με τους καλεσμένους του το αποτέλεσμα της κάλπης.

Τρίτη 3 & Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, οι αμερικανικές εκλογές στον ΣΚΑΪ. Δείτε εδώ και τη συγκινητική ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη από την εκκλησία.

Στα γραφεία του ΣΚΑΪ η Σία Κοσιώνη - Το απίστευτο στιγμιότυπο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μέσα στα γραφεία του ΣΚΑΪ και καταγράφει ένα πραγματικά απίστευτο στιγμιότυπο που σημειώθηκε, λίγο πριν βγει στο δελτίο ειδήσεων.

Η δημοσιογράφος μοιράζεται πολύ συχνά τις στιγμές της από την δουλειά της και ειδικά τις τελευταίες μέρες, φαίνεται πως είναι όλο και πιο ενεργή στα social media.

Μάλιστα, πριν από μερικές μέρες είδαμε και μία αξιολάτρευτη φωτογραφία, στην οποία λίγο πριν φύγει από το σπίτι για να πάει στο δελτίο παίζει με τον γιο της. Δείτε την εδώ.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της λοιπόν, η Σία Κοσιώνη μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τα προβλήματα της εποχής του κορωνοϊού μέσα στο γραφείο, ειδικά τώρα που όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να φοράμε τη μάσκα της σύμφωνα με τα νέα μέτρα που έχουν επιβληθεί από την κυβέρνηση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη - Έγινε viral σε λίγα λεπτά

Σία Κοσιώνη: Την «τσάκωσαν» με την κόρη του Κώστα Μπακογιάννη - Η εμφάνιση που συζητήθηκε