Σία Κοσιώνη: Την «τσάκωσαν» με την κόρη του Κώστα Μπακογιάννη - Η εμφάνιση που συζητήθηκε

Ήταν μαζί και ο γιο της!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σία Κοσιώνη: Την «τσάκωσαν» με την κόρη του Κώστα Μπακογιάννη - Η εμφάνιση που συζητήθηκε

Την Σία Κοσιώνη «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με την κόρη του Κώστα Μπακογιάννη, αλλά και το γιο τους Δήμου. Μάλιστα, η εμφάνιση της, συζητήθηκε από πολλούς περαστικούς, καθώς την είδαμε πιο χαλαρή από κάθε άλλη φορά.

Η παρουσιάστρια έχοντας βρει χρόνο από τις υποχρεώσεις της στο κανάλι του ΣΚΑΙ, πήρε το γιο της, Δήμο και την κόρη του συζύγου της Δανάη και περπάτησαν στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η Σία Κοσιώνη, έτσι όπως σπάνια την βλέπουμε, έκανε τη βόλτα της χαμογελαστή με loose μπλε παντελόνι, απλό γκρι tshirt και αθλητικά παπούτσια.

Είναι μια από τις φορές που βλέπουμε τη δημοσιογράφο - παρουσιάστρια χαλαρή χωρίς να φορά τα αυστηρά κοστούμια του δελτίου ειδήσεων.

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης παιδιά

Σία Κοσιώνη Δήμος Μπακογιάννης

Να σημειώσουμε πως συνολικά ο Κώστας Μπακογιάννης έχει 4 παιδιά, τα δυο μεγαλύτερα είναι από τον πρώτο του γάμο με την Κύπρια Κάλλια Καμπουρίδου. «Καταφέραμε να κρατήσουμε άριστες σχέσεις με την πρώην σύζυγο μου γιατί τα παιδιά μας είναι πάνω από όλα. Είναι η απόλυτη προτεραιότητα της ζωής μας», είχε απαντήσει ο Δήμαρχος Αθηναίων για τη σχέση με την μητέρα των παιδιών του.

Χαρές στο σπίτι της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη

Μεγάλες χαρές βιώνουν στο σπίτι τους από χθες η Σία Κοσιώνη και ο αγαπημένος της σύζυγος, Κώστας Μπακογιάννης, καθώς ο γιος τους, Δήμος γιόρταζε. Οι δυο ευτυχισμένοι γονείς του ευχήθηκαν με τον πιο στοργικό τρόπο.

Οι δυο τους έχουν δείξει πως είναι πολύ αγαπημένοι και φροντίζουν να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί με τον μικρό τους.

Χθες λοιπόν ο μικρός Δήμος είχε τα γενέθλιά του. Από τη μεριά της η Σία Κοσιώνη ανέβασε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία του γιου της και τη συνόδευσε με ένα υπέροχο μήνυμα για τα γενέθλιά του και ο Κώστας Μπακογιάννης με τη σειρά του απάντησε με την αναδημοσίευση της συγκεκριμένης φωτογραφίας.

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης γιος