Νίκος Μάνεσης: Ο αποχαιρετισμός όλο νόημα για το τέλος της εκπομπής «Ώρα για μελέτη»

Πέταξε ευγενικά το "καρφί' του

Ένα "καρφί" όλο νόημα πέταξε ο Νίκος Μάνεσης, όταν αποχαιρετούσε τους τηλεθεατές της εκπομπής του σήμερα το πρωί. Ο παρουσιαστής όπως φαίνεται θέλησε να αναφερθεί στο τέλος της εκπομπής «Ώρα για μελέτη».

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό χωρίς βέβαια να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, η Ελεονώρα Μελέτη αποχωρεί από την εκπομπή, ενώ παίρνει διαζύγιο με τον ALPHA, με την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του σταθμού της Κάντζας Μαρία Νικόλτσιου να παίρνει την θέση της.

Expand player

Μόλις λοιπόν ο Νίκος Μάνεσης επέστρεψε από το τελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα της εκπομπής «Σαββατοκύριακο με Μάνεση» και πριν αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές, είπε ε νόημα:

«Γεια σας παιδιά! Στην κυρία πάμε… Φιλιά, τα λέμε! Τώρα που γνωριστήκαμε να τα λέμε! Μην χανόμαστε».

Αμηχανία στο πλατό του Έλα χαμογέλα για την Σίσσυ Χρηστίδου - «Έγινε μία κουβεντούλα με τον Νίκο Μάνεση»

Αμηχανία επικράτησε για λίγα λεπτά στο πλατό της εκπομπής Έλα χαμογέλα, με την Σίσσυ Χρηστίδου, όταν αποκάλυψε το τηλεφώνημα που έκανε στον Νίκο Μάνεση, το οποίο δεν ήταν πολύ... καλό.

Συγκεκριμένα, μετά το βίντεο που πρόβαλλαν στον αέρα με τον Νίκο Μουτσινά και το facetime που έκανε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου την ώρα της εκπομπής «έσκασε» η αποκάλυψη.

«Γιατί δεν παίρνουμε και εμείς τον Νίκο Μάνεση ρε παιδιά;», ήταν τα λόγια του Παύλου Σταματόπουλου, με την Σίσσυ Χρηστίδου να απαντάει ξαφνιασμένη: «Αμήχανο, έχουμε κάνει μία προσπάθεια επικοινωνίας. Έγινε μία κουβεντούλα δεν είναι πολύ εύφορο το έδαφος. Εντάξει, είναι ενημέρωση… Δεν θα σηκώσει το τηλέφωνο σου λέω… Δεν το βρήκε πολύ χαριτωμένο όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου».

Ωστόσο, η Σίσσυ Χρηστίδου, δεν ήθελε να αναφερθεί στο τηλεφώνημα που έγινε ανάμεσα τους, ωστόσο μετά την ατάκα που ειπώθηκε δεν γινόταν να μην μιλήσει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ώρα για Μελέτη: Έφυγαν όλοι και πήρε καινούργιους! Οι νέοι συνεργάτες της Ελεονώρας

ALPHA: Στον αέρα η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη! Ραγδαίες εξελίξεις