Δούκισσα Νομικού: Το "καυτό" σορτσάκι αποκάλυψε την αλήθεια για τα πόδια της

Πάθαμε σοκ!

Η Δούκισσα Νομικού, μπορεί να έχει φέρει στον κόσμο 2 παιδιά και να είναι μια full time μαμά, ωστόσο δεν ξεχνάει πως πρέπει να προσέχει και την ίδια, αλλά και την σιλουέτα της. Και όπως είδαμε σε φωτογραφία με "καυτό" σορτσάκι, έχει καταφέρει να τα κάνει και τα 2 μαζί, αφού τα πόδια της είναι απίστευτα.

Μπορεί να απέχει από το χώρο της τηλεόρασης - με δημοσίευμα να την θέλει ωστόσο να επιστρέψει με νικητή του survivor στο πλευρό της - ωστόσο απολαμβάνει όλες τις ομορφιές της οικογένειας της.

Expand player

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες πραγματοποίησαν εξόρμηση σε ένα πολύ όμορφο μέρος, στο οποίο έκαναν και ποδήλατο. Φορώντας ένα μαύρο σορτσάκι, η Δούκισσα Νομικού, "τρέλανε" τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι κρατάει την σιλουέτα της και τα τέλεια πόδια της η Δούκισσα Νομικού

Το πρωινό της περιλαμβάνει πάντα ένα ρόφημα πρωτεΐνης. "Μου δίνει όλη την ενέργεια που χρειάζομαι για όλη την ημέρα. Βάζω και καμια μπανάνα. Έχει πάρα πολλές γεύσεις. Εγώ προτιμώ τη σοκολάτα γιατί είμαι κορίτσι της σοκολάτας"! Οι δικές τις συνταγές της επιτυχίας συνοψίζονται στα εξής:

  • Δεν μένει ποτέ νηστική και επιταχύνει τον μεταβολισμό: "Κάθε τρεις ώρες θέλω να τρώω κάτι! Έστω και κάτι μικρό για να αυξηθεί ο μεταβολισμός!"
  • Καλοκαιρινή αδυναμία.. το παγωτό! "Τρελαίνομαι για το παγωτό. Ας φάμε... Δεν πειράζει. Καλοκαίρι είναι!"
  • Λατρεύει το τσάι, διαλέγει με προσοχή τα σνακ της! "Μου αρέσει πάρα πολύ το τσάι. Γενικότερα τα σνακ τα ξέρουμε όλοι. Υπάρχουν πολλά νόστιμα που μπορείς να φας και να σε κρατήσουν. Γιατί σνακ είναι και τα πατατάκια. Τα τρως και μετά θέλεις να φας άλλα 5 σακουλάκια.

Όπως και να έχει πάντως η Δούκισσα δεν συστήνει τα δικά της μυστικά για όλους: "Όλα αυτά δεν είναι αυτό που πρέπει να κάνει όλος ο κόσμος. Αν έχουν κάποιο θέμα να πάνε στον ειδικό"

Και... από γυμναστική;

Φυσικά ένα τέτοιο σώμα δεν γίνεται χωρίς καθόλου φυσική άσκηση. Τι κάνει η Δούκισσα; "Τρελαίνομαι με το ποδήλατο και έξω στη φύση, που είναι πιο πολύ βόλτα δεν είναι γυμναστική. Και στο γυμναστήριο έχω ανακαλύψει τελευταία αυτό το spinining (Πρόκειται για την νέα τρέλα στο γυμναστήριο με στατικά ποδήλατα)"!

Tips γυμναστικής στην καθημερινότητα: Όμως γυμναστική μπορείς να κάνεις και σε περιπτώσεις που δεν φαντάζεσαι. Τι προτείνει η Δούκισσα; "Για παράδειγμα όταν είσαι στο μετρό αντί να πάρεις τις κυλιόμενες σκάλες μπορείς να ανέβεις τις κανονικές δύο, δύό και έχει κάψει χωρίς να το καταλάβεις!"

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ανακοινώθηκε η είδηση για την Δούκισσα Νομικού - Μετά από 4 χρόνια θα...

Βραδινές λιγούρες για την Δούκισσα Νομικού - Στο πλευρό της ο Δημήτρης Θεοδωρίδης