Ανακοινώθηκε η είδηση για την Δούκισσα Νομικού - Μετά από 4 χρόνια θα...

Δεν πάει το μυαλό σας....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκε η είδηση για την Δούκισσα Νομικού - Μετά από 4 χρόνια θα...

Μέσα από την εκπομπή Έλα χαμογέλα ανακοινώθηκε μια ευχάριστη είδηση για την Δούκισσα Νομικού, την οποία όλοι οι θαυμαστές της περίμεναν. Μετά από περίπου 4 χρόνια επιστρέφει στην τηλεόραση, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Νίκος Κοκλώνης.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος, βρίσκεται σε συζητήσεις με την ξανθιά παρουσιάστρια, αλλά και τον Γιώργο Αγγελόπουλο για μια νέα ψυχαγωγική εκπομπή στο OPEN.

Να πούμε πως τόσα χρόνια η Δούκισσα Νομικού απουσιάζει από την τηλεόραση, καθώς έχει αφιερωθεί στην οικογένεια της.

«Μιλάω με Σαββατοκύριακο με ένα άλλο κανάλι αλλά όχι για πρωινή εκπομπή. Μιλάω για τις ώρες 1-4. Με τη Δούκισσα και τον Ντάνο έχει μιλήσει η ομάδα της παραγωγής. Εγώ έχω μιλήσει με τον Ντάνο για αρκετά πράγματα. Έχω μιλήσει για μια έκπληξη που θέλω να κάνω αλλά είναι έκπληξη, δεν λέω», ξεκαθάρισε ο Νίκος Κοκλώνης.

Χαρές για την οικογένεια της Δούκισσας Νομικού

Μεγάλες χαρές βιώνει στο σπίτι της η Δούκισσα Νομικού, κάτι που θέλησε να ανακοινώσει σήμερα κιόλας μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία πολύ όμορφη είδηση.

Η Δούκισσα Νομικού είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι δε θα μπορούσε να μην ευχηθεί δημόσια στον αγαπημένο της αδερφό, ο οποίος είχε χθες τα γενέθλιά του.

Ανέβασε λοιπόν μερικές φωτογραφίες από την παιδική τους ηλικία και τις συνόδευσε με τα πιο γλυκά λόγια για την μεγάλη της αδυναμία. Μιας και λέμε βέβαια για τη Δούκισσα Νομικού, δείτε εδώ μία είδηση που κυκλοφόρησε για την παρουσιάστρια μόλις χθες.

Έτσι ανακοίνωσε τις χαρές για την οικογένειά της η Δούκισσα Νομικού

«Χθες είχε γενέθλια ο αγαπημένος μου @n_nomikos! Τα καλύτερα παιδικά χρόνια τα έζησα μαζί σου αδελφούλη μου.

Είσαι ο πιο γλυκός, προστατευτικός, αληθινός, έξυπνος, έντιμος και φιλότιμος άνθρωπος που ξέρω. Ο καλύτερος μεγάλος αδερφός του κόσμου!

Btw, Μου λείπουν τα μπουγέλα μας

ΥΓ. Μην θυμώσεις με τις φωτο που ανέβασα», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.