«Σούσουρο» με την είδηση που κυκλοφόρησε για τη Δούκισσα Νομικού

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Σούσουρο» με την είδηση που κυκλοφόρησε για τη Δούκισσα Νομικού

Μέσα από την εκπομπή Pop Up, κυκλοφόρησε μία πολύ "καυτή" είδηση για την Δούκισσα Νομικού και την επιστροφή της στην τηλεόραση και έχει επικρατήσει κανονικό «σούσουρο»! Τα ρεπορτάζ μίλησαν και είναι σε κάθε περίπτωση πολύ ενδιαφέροντα!

Εδώ και καιρό γίνεται συζήτηση για τη νέα εκπομπή που πρόκειται να ξεκινήσει στο Mega. Το μεγάλο κανάλι, όπως σας είχαμε ενημερώσει με αποκλειστικό ρεπορτάζ, ετοιμάζεται να βάλει πρωινό στο Σαββατοκύριακο και αναζητά ένα δίδυμο για να αναλάβει την παρουσίαση.

Τα δύο ονόματα που συζητούνται είναι αυτό της Δούκισσας Νομικού και του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Ωστόσο, όπως τόνισε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Pop Up, αυτό είναι μια πρόταση που δεν είναι ακόμα σίγουρο αν θα γίνει δεκτή από το Mega. Η δημοσιογράφος σημείωσε πως πρόκειται για πρόταση που έχει κάνει η παραγωγή στο κανάλι, ανάμεσα σε διάφορα ονόματα που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για την παρουσίαση του συγκεκριμένου προγράμματος.

Η παρουσιάστρια βέβαια στη συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Μουτσινά μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Το δωμάτιο της κόρης τους είναι παραμυθένιο - Ολόλευκο και ροζ

Ολόλευκο και ροζ είναι στη διακόσμηση το δωμάτιο του σπιτιού της κόρης της Δούκισσας Νομικού και του συζύγου της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Είναι λες και έχει βγει από παραμύθι, καθώς είναι πριγκιπικό.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο λατρεύει τα δυο παιδιά της, καρπούς του έρωτα της με τον επιχειρηματία σύζυγό της και τα τελευταία χρόνια απέχει από το χώρο της τηλεόρασης για να αφιερωθεί στο μεγάλωμα τους.

Ωστόσο, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις την περασμένη Παρασκευή στο Καλό Μεσημεράκι του Νίκου Μουτσινά, όπου μίλησε για την οικογένεια της.

Πριν από λίγες ώρες ωστόσο, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό μέσα από το σπίτι της δείχνοντας μας πως πέρασε την Κυριακή της. «Ετοιμάζομαι να βγάλω τα χειμωνιάτικα (τουλάχιστον των παιδιών) και σκέφτηκα να σας πω μια καλησπέρα; Πως περνάτε εσείς την Κυριακή σας;», έγραψε στη λεζάντα της.

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη ανάρτηση της είδαμε σε μια σπάνια φωτογραφία το δωμάτιο της κορούλας της. Όπως λοιπόν παρατηρήσαμε, οι αποχρώσεις στο δωμάτιο είναι κυρίως του λευκού και του ροζ , ενώ είναι λες και έχει βγει από παραμύθι.