Δούκισσα Νομικού: Η αποκάλυψη για την οικογένειά της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη - «Στο δεύτερο παιδί ένιωσα...»

Τα τρυφερά της λόγια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Η αποκάλυψη για την οικογένειά της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη - «Στο δεύτερο παιδί ένιωσα...»

Η Δούκισσα Νομικού ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη. Μεταξύ άλλων εξήγησε πως όταν έκανε το δεύτερο παιδί της ένιωσε τι θα πει οικογένεια.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έδειξε να είναι πραγματικά συγκινημένη στις δηλώσεις της για τα παιδιά της. Μιλώντας τόσο για τον Σάββα όσο και για την μικρή Αναστασία, εξήγησε πόσο μεγάλη αξία έχει για εκείνη η οικογένειά της.

Αυτά είπε η Δούκισσα Νομικού για την οικογένειά της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

«Αχ τα παιδιά μου είναι υπέροχα! Βάζεις τώρα μια μαμά “κουκουβάγια” να μιλήσει για τα καλύτερα παιδιά του κόσμου! Ο Σάββας είναι με τις μέρες του… Δηλαδή έχει πέσει και ένα σπρώξιμο στο μωρό.

Αλλά αυτή η Αναστασία η γλυκούλα γελάει, του έχει τόση αδυναμία, του δίνει φιλάκια… Λιώνω! Όταν ήρθε στον κόσμο και η Αναστασία, ένιωσα τι θα πει οικογένεια. Το ένιωσα πιο πολύ με το δεύτερο παιδί. Δηλαδή τα έβλεπα και λέω είναι δικά μου;» εξομολογήθηκε η Δούκισσα Νομικού. Δείτε εδώ και μία υπέροχη ανάρτηση που έκανε μαζί με τον γιο της.

Νέο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα νέο ντοκουμέντο μέσα από το υπέροχο σπίτι της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, στο οποίο φαίνεται μία γωνιά από το παιδικό δωμάτιο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια φροντίζει να μένει όσο το δυνατόν περισσότερο στο σπίτι όπως και όλοι μας λόγω των έκτακτων μέτρων και των συνθηκών που επικρατούν στην Ελλάδα με το δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού που βρίσκεται σε έξαρση.

Από τη μεριά της η Δούκισσα Νομικού επιλέγει να περνάει τον ελεύθερο χρόνο της μαζί με τα δύο παιδιά της, τον Σάββα και τη μικρή Αναστασία, την οποία μάλιστα έχουμε δει αρκετές φορές σε αναρτήσεις της.

Αυτό είναι το νέο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Ως ενεργός χρήστης των social media, η Δούκισσα Νομικού ανέβασε ένα στιγμιότυπο μέσα από το παιδικό δωμάτιο.

Δούκισσα Νομικού σπίτι