Δούκισσα Νομικού: Γενέθλια για την κόρη της- Η εντυπωσιακή τούρτα που διάλεξε ο γιος της!

Φωτογραφίες από τα γενέθλια!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Γενέθλια για την κόρη της- Η εντυπωσιακή τούρτα που διάλεξε ο γιος της!

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τη μέρα που ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη, η μικρή Αναστασία.

Με αφορμή τα πρώτα γενέθλια της μικρής Αναστασίας, οι γονείς της, της ετοίμασαν ένα πάρτι με μια εντυπωσιακή τούρτα σε σχήμα πεταλούδας και ροζ χρώματος την οποία επέλεξε ο μεγαλύτερος γιος τους, Σάββας.

Μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε και μια φωτογραφία της κορούλας της γράφοντας, στην οποία βλέπουμε τη μικρή Αναστασία να ποζάρει μέσα στο λευκό φόρεμά της, Αποκάλυψε η Δούκισσα για τρίτο παιδί!

«Χρόνια πολλά ζωή μας» ήταν η λεζάντα με την οποία η Δούκισσα Νομικού συνόδευσε αυτή της την ανάρτηση.

Γενέθλια Αναστασίασ - Δούκισσα
Κόρη Δούκισσας γενέθλια

Η ανακοίνωση που έκανε ο Δημήτρης Θεοδωρίδης στους γονείς της Δούκισσας Νομικού

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους, μία πολύ σημαντική ανακοίνωση που έκανε πριν από μερικά χρόνια ο Δημήτρης Θεοδωρίδης στους γονείς της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και πολύ συχνά επιλέγει να συνομιλεί με τους followers της σε ερωτήσεις που έχουν να της κάνουν για την προσωπική της ζωή.

Αυτή είναι η ανακοίνωση που έκανε ο Δημήτρης Θεοδωρίδης στους γονείς της Δούκισσας Νομικού

Πρόσφατα η παρουσιάστρια πραγματοποίησε ένα Q&A και εκεί δέχθηκε τις ερωτήσεις των ακολούθων της. Μία από αυτές αφορούσε το πώς ανακοίνωσε στους γονείς της τον αρραβώνα της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

“Ο Δημήτρης το ανακοίνωσε. Πριν μου κάνει την πρόταση γάμου, μίλησε με τον πατέρα μου για να του ζητήσει το χέρι μου”, ήταν η απάντηση της Δούκισσας Νομικού στον follower της.

Θεοδωρίδης - Δούκισσα