Εν αναμονή του τρίτου παιδιού η Δούκισσα Νομικού;

Το σχόλιο στο instagram που κίνησε υποψίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εν αναμονή του τρίτου παιδιού η Δούκισσα Νομικού;

Όπως φαίνεται ή μάλλον όπως μαρτύρησε ένα σχόλιο που έκανε η Δούκισσα Νομικού στο διαδίκτυο βρίσκεται εν αναμονή του τρίτου παιδιού μπας και πάρει τα... μάτια της!

Όχι, όχι, δεν είναι έγκυος - αν και πολύ θα χαιρόμαστε - απλά ευελπιστεί πως όταν με το καλό, αυτό το παιδάκι θα πάρει το βλέμμα της γιατί τα άλλα δυο... δεν! Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης η Δούκισσα Νομικού έκανε Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και μια follower της την ρώτησε ποιο από τα δυο παιδιά έχει τα μάτια της. Εκείνη απάντησε φυσικά για πλάκα "το τρίτο", αποκαλύπτοντας πως τα παιδιά της έχουν πάρει από το σόι του Δημήτρη Θεοδωρίδη, τουλάχιστον το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.

Δούκισσα Νομικού έγκυος στο τρίτο παιδί

Μπορεί η Δούκισσα να μην είναι έγκυος, λοιπόν, αλλά ένα αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, αποκαλύφθηκε πριν λίγο καιρό πως περιμένει το πρώτο του παιδάκι! Με το καλό...

«Ράγισε» καρδιές η Δούκισσα Νομικού - Το μακροσκελές κείμενο

Παρόλο που εδώ και αρκετές μέρες παρέμεινε σιωπηλή στα social media, η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την οποία συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο που «ράγισε» τις καρδιές των διαδικτυακών της φίλων.

Η παρουσιάστρια βίωσε πρόσφατα μία μεγάλη απώλεια στην οικογένειά της και έτσι το φετινό καλοκαίρι της δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο χαμός του Σάββα Θεοδωρίδη, πατέρα του συζύγου της και παππού των παιδιών της, πλήγωσε τη Δούκισσα Νομικού, η οποία μάλιστα θέλησε να τον αποχαιρετήσει με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο - δείτε εδώ τη συγκινητική της ανάρτηση.

Αυτό είναι το μακροσκελές κείμενο της Δούκισσας Νομικού που «ράγισε» καρδιές

«Το καλοκαίρι τελειώνει και συνειδητοποιώ πως αυτή η εποχή που τόσο πολύ αγαπώ έχει φέρει τα τελευταία χρόνια τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου, παράλληλα όμως, έχει φέρει και μεγάλο πόνο. Και εκεί που λυγίζω και πέφτω, εκεί ξαφνικά νιώθω να πατάω ξανά στα πόδια μου.

Ναι, ίσως γι’ αυτό όλα τα δύσκολα έρχονται το καλοκαίρι. Γιατί αντλούμε ζωή και αισιοδοξία από τη δύναμη του ηλιου. Από το φως του, που φωτίζει και ζεσταίνει τις ψυχές μας.

Εύχομαι σε όλους να είστε καλά, να έχετε υγεία, αγάπη, την οικογένειά σας και γαλήνη μέσα σας!

Σας στέλνω ένα μεγάλο φιλί!

Καλημέρα»!