Βυθισμένη στο πένθος η Δούκισσα Νομικού - Το μήνυμα για το θάνατο που την "τσάκισε"

Η πρώτη ανάρτηση μετά την κηδεία του Σάββα Θεοδωρίδη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βυθισμένη στο πένθος η Δούκισσα Νομικού - Το μήνυμα για το θάνατο που την

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να κάνει την πρώτη της συγκινητική ανάρτηση για το θάνατο του πεθερού της, Σάββα Θεοδωρίδη που την "τσάκισε". Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, είναι βυθισμένοι στο πένθος.

Η Δούκισσα Νομικού ήταν πολύ δεμένη με τον Σάββα Θεοδωρίδη και έτσι η απώλειά του στοίχισε πολύ στην οικογένειά της και όχι μόνο, καθώς ο Σάββας Θεοδωρίδης, ήταν μία από τις πιο ιστορικές φιγούρες που πέρασαν από τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα, από την οικογένεια του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, ο μεγάλος της γιος έχει πάρει και το όνομα του παππού του. Μόλις χθες έγινε η κηδεία μέσα σε κλίμα συγκίνησης και συναισθηματικής φόρτισης - δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες - και έτσι σήμερα, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο τον πεθερό της και παππού των παιδιών της.

Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται ένα ηλιοβασίλεμα, και έγραψε: «Θα σε αγαπάμε πάντα πολύ,παππού Σάββα», ραγίζοντας τις καρδιές όλων των διαδικτυακών της φίλων.

Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Βυθισμένοι στη θλίψη στην κηδεία του Σάββα Θεοδωρίδη

Η Δούκισσα Νομικού βρέθηκε σήμερα στη Μητρόπολη στο πλευρό του Δημήτρη Θεοδωρίδη στην κηδεία του αγαπημένου της πεθερού, Σάββα Θεοδωρίδη και από τις φωτογραφίες που τράβηξε ο φακός του YouWeekly.gr φαίνεται πως οι δυο τους είναι βυθισμένοι στη θλίψη.

Σύσσωμος ο κόσμος του αθλητισμού βρέθηκε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να πει το τελευταίο αντίο σε μία από τις πιο ιστορικές φιγούρες που έχει περάσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η Δούκισσα Νομικού δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του συζύγου της ο οποίος αποχαιρέτησε τον αγαπημένο του πατέρα.

Δημήτρης Θεοδωρίδης Δούκισσα Νομικού πένθοςΚηδεία Σάββα Θεοδωρίδη ΜητρόποληΚηδεία Σάββα Θεοδωρίδη Δούκισσα Νομικού

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 17 Αυγούστου και σκόρπισε τη θλίψη.