Σάββας Θεοδωρίδης: Ρίγη συγκίνησης στην κηδεία του πεθερού της Δούκισσας Νομικού

Συγκλονιστικά στιγμιότυπα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάββας Θεοδωρίδης: Ρίγη συγκίνησης στην κηδεία του πεθερού της Δούκισσας Νομικού

Σήμερα το μεσημέρι τελέστηκε στην Μητρόπολη Αθηνών, η κηδεία του ιστορικού Σάββα Θεοδωρίδη, πεθερού της Δούκισσας Νομικού και πατέρα του Δημήτρη Θεοδωρίδη. Οι φωτογραφίες που απαθανάτισε ο φακός του YouWeekly.gr προκαλούν ρίγη συγκίνησης.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης, επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, διακομίσθηκε την Τετάρτη 12 Αυγούστου στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και μπήκε αμέσως στην εντατική. Σε ηλικία 85 ετών, έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο πέθανε τη Δευτέρα.

O Σάββας Θεοδωρίδης συνέδεσε το όνομά του με τον Ολυμπιακό, τον οποίο υπηρέτησε ως παίκτης και συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια από διάφορες θέσεις. Έκανε την τελευταία του δημόσια εμφάνιση, προκαλώντας συγκίνηση λόγω της κατάστασης της υγείας του, στην φιέστα κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης, στις 19 Ιουλίου.

Μάλιστα, στην πρόσφατη φιέστα για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης τού αφιέρωσε τον τίτλο λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται για "έναν μεγάλο Ολυμπιακό", ενώ οι Κριστιάν Καρεμπέ και Πέδρο Μαρτίνς ήταν εκεί για να του δείξουν ακόμη κι εκείνες τις στιγμές το ενδιαφέρον τους. Να τον βάλουν να καθίσει, μέχρι να φύγει σιγά-σιγά από τον αγωνιστικό χώρο για την οικία του, ώστε να ξεκουραστεί. Ήταν δύσκολες, αλλά συνάμα όμορφες ώρες για τον Σάββα Θεοδωρίδη.

Φωτογραφίες από την κηδεία του πεθερού της Δούκισσας Νομικού, Σάββα Θεοδωρίδη, που προκαλούν ρίγη συγκίνησης

Στην κηδεία παρευρέθηκαν άνθρωποι που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τον Ολυμπιακό, όπως ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Κηδεία Σάββα Θεοδωρίδη: Παναγιώτης Φασούλας
Κηδεία Σάββα Θεοδωρίδη: Κριστιάν Καρεμπέ Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος αποχαιρέτησε τον αείμνηστο Σάββα Θεοδωρίδη με μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Κηδεία Σάββα Θεοδωρίδη: Βαγγέλης Μαρινάκης

To παρών έδωσε και όλη η ομάδα του Ολυμπιακού, εκτός του Σεμέδο ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ενώ τα στεφάνια έφτασαν από κάθε ομάδα της Ελλάδας και από ανθρώπους που θαύμαζαν τον Σάββα Θεοδωρίδη.

Κηδεία Σάββα Θεοδωρίδη: Ομάδα Ολυμπιακού
Κηδεία Σάββα Θεοδωρίδη Μητρόπολη
Σάββας Θεοδωρίδης Δούκισσα Νομικού