Με μαύρο μπικίνι και το γιο της στη θάλασσα η Δούκισσα Νομικού

Συνεχίζει τις βουτιές της και τον Οκτώβρη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με μαύρο μπικίνι και το γιο της στη θάλασσα η Δούκισσα Νομικού

Τι και αν έχει μπει Οκτώβρης, η ζέστη καλά κρατεί και με αφορμή τον καλό καιρό, η Δούκισσα Νομικού πήγε στην παραλία με την οικογένεια της και έκαναν τις βουτιές τους στη θάλασσα.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετές τους στιγμές της.

«Κυριακή στη θάλασσα .Με παιχνίδια, μπρατσάκια και τάπερ για πικ νικ #happysunday #moodoftheday #greece», έγραψε στην ανάρτηση που έκανε, με την ίδια να ποζάρει στη θάλασσα. Τα likes και τα σχόλια επεσαν βροχή.

Βέβαια, δεν έμεινε μόνο εκεί! Δημοσίευσε επίσης και μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με το γιο της, Σάββα.

Δούκισσα Νομικού γιος

Η Δούκισσα Νομικού, όπως έχουμε δει μέχρι σήμερα από φωτογραφίες που δημοσιεύει, έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια της ελληνικής showbiz. Ειδικά, ο κήπος της είναι απίστευτος, αφού είναι τεράστιος και μέσα στο πράσινο.

Δούκισσα Νομικού: Γενέθλια για την κόρη της- Η εντυπωσιακή τούρτα που διάλεξε ο γιος της!

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τη μέρα που ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη, η μικρή Αναστασία.

Με αφορμή τα πρώτα γενέθλια της μικρής Αναστασίας, οι γονείς της, της ετοίμασαν ένα πάρτι με μια εντυπωσιακή τούρτα σε σχήμα πεταλούδας και ροζ χρώματος την οποία επέλεξε ο μεγαλύτερος γιος τους, Σάββας.

Μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε και μια φωτογραφία της κορούλας της γράφοντας, στην οποία βλέπουμε τη μικρή Αναστασία να ποζάρει μέσα στο λευκό φόρεμά της, Αποκάλυψε η Δούκισσα για τρίτο παιδί!

«Χρόνια πολλά ζωή μας» ήταν η λεζάντα με την οποία η Δούκισσα Νομικού συνόδευσε αυτή της την ανάρτηση.

Γενέθλια Αναστασίασ - ΔούκισσαΚόρη Δούκισσας γενέθλια

Εν αναμονή του τρίτου παιδιού η Δούκισσα Νομικού;

Όπως φαίνεται ή μάλλον όπως μαρτύρησε ένα σχόλιο που έκανε η Δούκισσα Νομικού στο διαδίκτυο βρίσκεται εν αναμονή του τρίτου παιδιού μπας και πάρει τα... μάτια της!

Όχι, όχι, δεν είναι έγκυος - αν και πολύ θα χαιρόμαστε - απλά ευελπιστεί πως όταν με το καλό, αυτό το παιδάκι θα πάρει το βλέμμα της γιατί τα άλλα δυο... δεν! Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης η Δούκισσα Νομικού έκανε Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και μια follower της την ρώτησε ποιο από τα δυο παιδιά έχει τα μάτια της. Εκείνη απάντησε φυσικά για πλάκα "το τρίτο", αποκαλύπτοντας πως τα παιδιά της έχουν πάρει από το σόι του Δημήτρη Θεοδωρίδη, τουλάχιστον το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.

Δούκισσα Νομικού έγκυος στο τρίτο παιδί

Μπορεί η Δούκισσα να μην είναι έγκυος, λοιπόν, αλλά ένα αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, αποκαλύφθηκε πριν λίγο καιρό πως περιμένει το πρώτο του παιδάκι! Με το καλό...